Η κινεζική βιοφαρμακευτική εταιρεία Henlius έχει ετήσια έσοδα αυξημένα κατά 186,3% το 2021

Η Shanghai Henlius Biotech, Inc. (2696.HK), βιοφαρμακευτική εταιρεία στη Σαγκάη της ανατολικής Κίνας, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα ετήσια έσοδά της το 2021 ανήλθαν σε περίπου 1,68 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 265,04 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), αυξημένα κατά 186,3% από έτος σε έτος σύμφωνα με την China Securities Journal.

Η εταιρεία προσπαθεί να παρέχει καινοτόμα προϊόντα που να είναι κατάλληλα και οικονομικά προσιτά σε ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Με τέσσερα προϊόντα που λανσαρίστηκαν στην Κίνα και ένα στην Ευρώπη που καλύπτουν ογκολογία, αυτοάνοσα νοσήματα, οφθαλμικές παθήσεις κ.λπ., η εταιρεία έχει ωφελήσει περισσότερους από 170.000 ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από την προώθηση των προϊόντων της στην παγκόσμια αγορά, η εταιρεία ενισχύει επίσης τις δυνατότητες καινοτομίας της με βάση τις ανεκπλήρωτες κλινικές ανάγκες. Με την εισροή Ε&Α να φτάνει περίπου τα 1,76 δισεκατομμύρια γιουάν το 2021, η εταιρεία σημείωσε σημαντική κλινική πρόοδο σε 12 έργα και έλαβε διεθνείς κλινικές εγκρίσεις για έξι προϊόντα και μία συνδυαστική θεραπεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μέχρι τώρα, η Henlius έχει λάβει εγκρίσεις για περισσότερες από 70 κλινικές δοκιμές παγκοσμίως, με περισσότερες από 20 κλινικές δοκιμές να πραγματοποιούνται σε χώρες και περιοχές όπως η Κίνα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, οι Φιλιππίνες, η Τουρκία κ.λπ.

Το 2021 σηματοδοτεί ένα έτος συνολικής καινοτομίας και αναβάθμισης για τη Henlius, η οποία έχει καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για να διαμορφώσει νέους μοχλούς ανάπτυξης μέσω της προώθησης της Ε&Α, της παραγωγής και της επιχειρηματικής λειτουργίας, δήλωσε ο Zhang Wenjie, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.