Η Κίνα αναπτύσσει πολιτικές για την υποστήριξη της παραγωγής σιτηρών

Η Κίνα έχει εισαγάγει μια σειρά πολιτικών για την ενίσχυση της παραγωγής σιτηρών φέτος, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων και το Υπουργείο Οικονομικών.

Η χώρα θα εκδώσει περισσότερες εφάπαξ επιδοτήσεις για τους αγρότες για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες δαπάνες που προκαλούνται από τις αυξήσεις των τιμών των γεωργικών προμηθειών, ανέφεραν τα υπουργεία.

Τα υπουργεία θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ανάπτυξη 6,67 εκατομμυρίων εκταρίων γεωργικής γης υψηλών προδιαγραφών και θα παρέχουν επιδοτήσεις για την αγορά και την εφαρμογή γεωργικών μηχανημάτων.

Θα προσφερθούν επίσης επιδοτήσεις για τη φύτευση καλαμποκιού και σόγιας και η ελάχιστη τιμή αγοράς για το ρύζι και το σιτάρι θα αυξηθεί ανάλογα για την αποτελεσματική προστασία των συμφερόντων των αγροτών.

Εν τω μεταξύ, τα υπουργεία ζήτησαν τη δημιουργία βιομηχανικών πάρκων και συμπλεγμάτων για την παραγωγή σιτηρών και λαδιού, διαμορφώνοντας έτσι ολοκληρωμένες βιομηχανικές αλυσίδες.

Τα κονδύλια για την αντιμετώπιση καταστροφών θα αυξηθούν για την υποστήριξη της πρόληψης και του ελέγχου παρασίτων και ασθενειών, ενώ θα ενισχυθεί η οικονομική ασφάλιση, ανέφεραν τα υπουργεία.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.