Η JD Logistics αναφέρει αύξηση εσόδων κατά 42,7% σε ετήσια βάση το 2021

Τα συνολικά έσοδα της JD Logistics, ενός κινεζικού παρόχου υπηρεσιών logistics, έφθασαν τα 104,7 δισεκατομμύρια γιουάν το 2021, σημειώνοντας αύξηση 42,7% από έτος σε έτος, σύμφωνα με την τελευταία ετήσια έκθεσή της που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

Τα έσοδά της από συναλλαγές με εξωτερικούς πελάτες έφτασαν τα 59,1 δισεκατομμύρια γιουάν, αυξημένα κατά 72,7% σε ετήσια βάση και αντιστοιχούν στο 56,5% του συνόλου.

Το 2021, η εταιρεία είχε εξυπηρετήσει περισσότερες από 300.000 επιχειρήσεις όπως η Anta Sports, η Bosideng, η Skechers, η Volvo Group, η Muji κ.λπ.

Η JD Logistics συνέχισε να αυξάνει τις επενδύσεις της σε έρευνα και ανάπτυξη με ετήσια αύξηση 37% το 2021 και δημιούργησε τεχνολογικά προϊόντα και λύσεις που καλύπτουν το βιομηχανικό πάρκο, την αποθήκευση, τη διαλογή, τη μεταφορά, τη διανομή και άλλους βασικούς κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, σύμφωνα με την έκθεση.

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, η εταιρεία είχε λειτουργήσει 43 μεγάλης κλίμακας ευφυή πάρκα εφοδιαστικής σε 33 πόλεις σε όλη την Κίνα για να βελτιώσει την έγκαιρη παράδοση σε απομακρυσμένες περιοχές.

Επί του παρόντος, η JD Logistics έχει υποβάλει αίτηση για περισσότερες από 5.500 πατέντες και άδειες λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 3.000 πατεντών που σχετίζονται με την τεχνολογία αυτοματισμού και την τεχνολογία AI.

Εν τω μεταξύ, η JD Logistics προώθησε επίσης την κατασκευή πράσινης εφοδιαστικής αλυσίδας, τη χρήση συσκευασιών ανακύκλωσης, οχημάτων καθαρής ενέργειας και την ψηφιοποίηση της παραγωγής και της διαχείρισης λειτουργίας σε μια προσπάθεια να χτιστεί το πρώτο πάρκο εφοδιαστικής «μηδενικού άνθρακα» στην Κίνα το 2021.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *