Η Guangxi εγκαινιάζει πολυτροπική υπηρεσία μεταφοράς για διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο

Με μια παρτίδα εξαγωγικών αγαθών αξίας 1,62 εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 254.704 δολάρια ΗΠΑ) εξήλθε από την Κίνα μέσω του λιμανιού Qinzhou στις 19 Μαρτίου, η αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της Νότιας Κίνας ξεκίνησε την πρώτη πολυτροπική υπηρεσία μεταφοράς για διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω Νέου Διεθνούς Εμπορικού Διαδρόμου ξηράς-Θάλασσας, ανέφερε η Guangxi Daily τη Δευτέρα.

Η αποστολή περιλαμβάνει αγαθά όπως αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ρούχα και είδη οικιακής χρήσης, τα οποία μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Qinzhou οδικώς από την Nanning Comprehensive Bonded Zone του Guangxi και θα φτάσουν στο Βιετνάμ μέσω θαλάσσης.

Ως διασταύρωση του Νέου Διεθνούς Εμπορικού Διαδρόμου ξηράς-Θάλασσας, το λιμάνι Qinzhou συνδέεται με 311 λιμάνια σε 106 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αυτή η πρόσφατα λανσαρισθείσα υπηρεσία εξαγωγικών logistics είναι ένα παράδειγμα των προσπαθειών της Nanning Customs να χρησιμοποιήσει την πλεονεκτική θέση του λιμανιού Qinzhou, προκειμένου να παρέχει στις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου που εξάγουν σε χώρες του ASEAN εξατομικευμένη υπηρεσία μεταφοράς που είναι πιο σταθερή, αποτελεσματική και βολική.

Καθώς οι αναδυόμενες βιομηχανίες όπως το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο λαμβάνουν αυξανόμενη υποστήριξη, οι τελωνειακές αρχές προσπαθούν επίσης να προωθήσουν την καινοτομία και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών εκτελωνισμού για διασυνοριακά προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η νέα υπηρεσία πολυτροπικών μεταφορών που ξεκίνησε αυτή τη φορά παρέχει περισσότερες επιλογές εφοδιαστικής για τις επιχειρήσεις και τις βοηθά να εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος στη μεταφορά και τον εκτελωνισμό, σύμφωνα με αξιωματούχο του τελωνείου Nanning.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.