Η Fujian ανοίγει το πρώτο κατάστημα για εισαγόμενα εμπορεύματα

Το πρώτο κατάστημα για εισαγόμενα εμπορεύματα εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης στην επαρχία Fujian της ανατολικής Κίνας άνοιξε επίσημα στον σιδηροδρομικό σταθμό Fuzhou την Τρίτη, ανέφερε η Fujian Daily.

Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της αίθουσας αναμονής του σιδηροδρομικού σταθμού Fuzhou, τα προϊόντα του καταστήματος προέρχονται κυρίως από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και άλλες χώρες, καλύπτοντας περισσότερες από 200 κατηγορίες 1.200 ειδών όπως περιποίηση ομορφιάς, γλυκά και ποτά. Διαφορετικά από άλλα καταστήματα εισαγόμενων εμπορευμάτων, περισσότερο από το 70% των εμπορευμάτων εδώ παραδίδονται στην Κίνα με εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης.

Είναι γνωστό ότι τα προϊόντα που πωλούνται εδώ χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία RFID κατά της παραχάραξης για την επίτευξη πλήρους παρακολούθησης και ιχνηλασιμότητας. Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έξυπνες ηλεκτρονικές ετικέτες για να αναγνωρίσουν την αυθεντικότητα. Εκτός αυτού, το κατάστημα έχει επίσης δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία προσφέρει εμπειρία αγορών παραλαβής από το κατάστημα και απευθείας logistics στους τουρίστες.

Από τις αρχές του 2022, η Κίνα έχει ξεκινήσει συνολικά πάνω από 50.000 ταξίδια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης, φθάνοντας σε περισσότερες από 180 πόλεις σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, αποτελώντας ένα σημαντικό κανάλι για τις ευρασιατικές ανταλλαγές εμπορευμάτων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *