Ο τουριστικός τομέας της Σαγκάης εισπράττει δισεκατομμύρια κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Άνοιξης

Η Σαγκάη δέχτηκε σχεδόν 11 εκατομμύρια επισκέπτες και συγκέντρωσε πάνω από 17,7 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) κατά τη διάρκεια της φετινής γιορτής της Άνοιξης, δήλωσαν οι τοπικές αρχές την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια της επταήμερης εθνικής εορτής από τις 31 Ιανουαρίου, η Σαγκάη πραγματοποίησε περίπου 500 πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες με θέμα τις άυλες πολιτιστικές κληρονομιές, δήλωσε η Δημοτική Διοίκηση Πολιτισμού και Τουρισμού της Σαγκάης.

Οι επισκέπτες συμμετείχαν σε διάφορες εορταστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν σε αρχαίες πόλεις, μουσεία, γκαλερί τέχνης και άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

Εν τω μεταξύ, διαδικτυακές εκθέσεις και παραστάσεις που φιλοξενούνται από τοπικά μουσεία, γκαλερί τέχνης και άλλους δημόσιους πολιτιστικούς χώρους προσέλκυσαν περισσότερους από 3,2 εκατομμύρια θεατές και συμμετέχοντες.

Οι άνθρωποι έμαθαν επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία για τα αιλουροειδή, όπως οι τίγρεις, μέσω μιας διαδικτυακής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Σαγκάης. Αυτό το κινεζικό σεληνιακό νέο έτος, που πέφτει την 1η Φεβρουαρίου, είναι επίσης το έτος της Τίγρης, σύμφωνα με την παραδοσιακή ζωδιακή κουλτούρα των ζώων.

Οι διακοπές του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ έφεραν στην πόλη μια ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης. Το μέσο ποσοστό πληρότητας των ξενοδοχείων της Σαγκάης κατά τη διάρκεια των διακοπών ήταν 40%, αυξημένο κατά 5% από τις προηγούμενες διακοπές της Κινεζικής Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς.


BRInfo

One thought on “Ο τουριστικός τομέας της Σαγκάης εισπράττει δισεκατομμύρια κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Άνοιξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *