Μεγάλη εκδήλωση των Χειμερινών Αγώνων του Πεκίνου που επιδιώκει την ανάπτυξη και την ευημερία

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου είναι ένα μεγάλο γεγονός που επιδιώκει την ανάπτυξη και την ευημερία, σχολίασε ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης με έδρα τις Βρυξέλλες.

Η Κίνα ανέκαθεν υποστήριζε το όραμα της φιλοξενίας πράσινων, χωρίς αποκλεισμούς, ανοιχτών και καθαρών Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που είναι πανομοιότυπο με τη μεταρρύθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων, ανέφερε το άρθρο με τίτλο “Χειμερινοί Αγώνες του Πεκίνου για να γράψουν νέο κεφάλαιο ειρήνης, ανάπτυξης”.

«Οι Χειμερινοί Αγώνες του Πεκίνου είναι οι πρώτοι στην ιστορία που τροφοδοτούν όλους τους χώρους τους με πράσινο ηλεκτρισμό, οι πρώτοι στην ιστορία που εφαρμόζουν μαζικά την τεχνολογία παραγωγής πάγου που δεν παράγει σχεδόν καθόλου εκπομπές άνθρακα και οι πρώτοι στην ιστορία που εφαρμόζουν τις πολιτικές βιωσιμότητας της ΔΟΕ στους τομείς της οικονομίας, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας», ανέφερε.

Η νέα αναπτυξιακή φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την καινοτόμο, συντονισμένη, πράσινη, ανοιχτή και κοινή ανάπτυξη που παρουσιάστηκε στους Χειμερινούς Αγώνες του Πεκίνου θα δώσει μια ισχυρή ώθηση στη βιώσιμη ανάπτυξη του κόσμου, πρόσθεσε.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *