Η Suzhou της Κίνας ενισχύει τις πολυδιάστατες υποστηρίξεις για τη δημιουργία συμπλέγματος βιομηχανικής καινοτομίας ηλεκτρονικών πληροφοριών

Ένα συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη για την προώθηση της κατασκευής συμπλέγματος βιομηχανικής καινοτομίας για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών πληροφοριών στην πόλη Suzhou της επαρχίας Jiangsu της ανατολικής Κίνας. Ένα έργο χαμηλής θερμοκρασίας πολυπυριτίου (LTPS) της AU Optronics Corporation (AUO) ξεκίνησε επίσης στην εκδήλωση.

Στη διάσκεψη υπογράφηκαν ή ξεκίνησαν 150 μεγάλα έργα ηλεκτρονικών πληροφοριών με συνολική επένδυση 129 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 20,28 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), που καλύπτουν τομείς όπως επικοινωνίες 5G, ημιαγωγοί, τσιπ, ευφυή τερματικά κ.λπ. Μεταξύ των έργων, 80 υπογράφθηκαν με προγραμματισμένη συνολική επένδυση 72 δισεκατομμυρίων γιουάν και 70 ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσουν με συνολική επένδυση 57 δισεκατομμυρίων γιουάν, εκ των οποίων τα 19,1 δισεκατομμύρια γιουάν αναμένεται να διακανονιστούν εντός του τρέχοντος έτους.

Η πόλη Suzhou καταβάλλει πολυδιάστατες προσπάθειες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη ηλεκτρονικής πληροφόρησης τα τελευταία χρόνια. Χάρη στην καθοδήγηση έργων, την υποστήριξη πολιτικής και την ενθάρρυνση της καινοτομίας, η βιομηχανία έχει γίνει η πρώτη στην πόλη που επιτυγχάνει ετήσια αξία παραγωγής που υπερβαίνει το ένα τρισεκατομμύριο γιουάν.

Το 2021, η αξία της ακαθάριστης παραγωγής της βιομηχανίας ηλεκτρονικών πληροφοριών της Suzhou έφτασε τα 1,16 τρισεκατομμύρια γιουάν, αυξημένη κατά 10,8% από το προηγούμενο έτος. Επί του παρόντος, η πόλη φιλοξενεί 1.271 βιομηχανικές επιχειρήσεις άνω του καθορισμένου μεγέθους και 62 εισηγμένες επιχειρήσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληροφοριών.

Η AUO Kunshan ξεκίνησε το έργο της LTPS την ίδια ημέρα στην εκδήλωση. Ως ένας από τους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές πάνελ LCD μεγάλου μεγέθους στον κόσμο, η AUO σχεδιάζει να επενδύσει επιπλέον 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής και την επέκταση της χωρητικότητας, επιδιώκοντας να ανεβάσει ετήσια αξία παραγωγής 10 δισεκατομμυρίων γιουάν.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης μια τελετή χορήγησης δημοσιονομικής στήριξης ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων γιουάν που συγκεντρώθηκαν το 2021. Επιπλέον, στην εκδήλωση αποκαλύφθηκε μια λίστα με 64 τεχνολογικά έργα στον κλάδο των ηλεκτρονικών πληροφοριών. Η πόλη Kunshan, ως μία από τις κορυφαίες οικονομίες σε επίπεδο κομητείας της Κίνας, δημοσίευσε ένα σύστημα υποστήριξης για το σύμπλεγμα βιομηχανικής καινοτομίας νέας γενιάς, σε μια προσπάθεια να επιταχύνει την, σε βάθος, ενοποίηση της βιομηχανικής αλυσίδας και της αλυσίδας καινοτομίας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *