Η κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων λανσάρει smartphone 5G στην Κένυα

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων Vivo ανακοίνωσε τη Δευτέρα την κυκλοφορία του smartphone V23 5G στην Κένυα.

Ο Shyam Xie, γενικός διευθυντής της Vivo Kenya, είπε σε δημοσιογράφους στο Ναϊρόμπι ότι το premium smartphone θα είναι διαθέσιμο σε λιανική τιμή 59.999 σελίνια (528 δολάρια ΗΠΑ).

Είπε ότι το 2021 ο κατασκευαστής τηλεφώνων δημιούργησε καινοτόμες ανακαλύψεις παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

“Πέρυσι, ο όγκος των πωλήσεών μας σημείωσε αύξηση 230% και επέκτεινε την κλίμακα της ομάδας μας κατά δύο φορές σε 250 υπαλλήλους. Τώρα συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 300 συνεργάτες και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται στο εγγύς μέλλον”, αποκάλυψε.

Σημείωσε ότι το smartphone Vivo έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά της Κένυας το 2019 και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Κένυα ως μέρος της στρατηγικής του να επιταχύνει την ανάπτυξη σε διάφορες αγορές παγκοσμίως.

Ο James Irungu, διευθυντής επωνυμίας και επικοινωνίας της Vivo Kenya, δήλωσε ότι οι απαιτητικοί καταναλωτές, οι σχεδιαστές τάσεων που προσέχουν το στυλ και οι φωτογράφοι υψηλών επιδόσεων θα βρουν ότι το V23 5G παρέχει έναν ιδανικό συνδυασμό σχεδιαστικής κομψότητας, κορυφαίων χαρακτηριστικών φωτογραφίας και απόδοσης 5G για gaming.

Παρατήρησε ότι το V23 5G προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες κάμερας σε διάφορες πτυχές για εκπληκτική ποιότητα selfies και λήψεις πορτρέτων, ενώ είναι τυλιγμένο σε ένα ελαφρύ, κομψό σχέδιο που είναι μοντέρνο αλλά ποικίλο σε ελκυστικότητα με τη μοναδική του επιφάνεια που αλλάζει χρώμα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *