Η Κίνα θα ξεκινήσει πιλοτικά έργα TCM για την πρόληψη της μυωπίας

Η Κίνα θα εισαγάγει πιλοτικά έργα το 2022 για τη χρήση της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής (TCM) για την πρόληψη και τον έλεγχο της μυωπίας σε παιδιά και εφήβους, δήλωσε το Σάββατο μια βιομηχανική επιθεώρηση.

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν σε συνεδρίαση της Εθνικής Διοίκησης της TCM στην οποία συμμετείχαν οι επικεφαλής των αρχών της TCM σε διάφορα επίπεδα.

Η δράση αυτή που στοχεύει τη μυωπία είναι μεταξύ μιας σειράς σχεδιαζόμενων μέτρων για τη βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών υγείας TCM το νέο έτος, σύμφωνα με τη συνάντηση.

Η χώρα θα συνεχίσει επίσης τις δοκιμές για την κατασκευή εθνικών και περιφερειακών ιατρικών κέντρων TCM, καθώς και την επιλογή και κατασκευή κέντρων αποκατάστασης TCM.

Όσον αφορά στις δοκιμές για κλινική συνεργασία μεταξύ της κινεζικής και της δυτικής ιατρικής για τη θεραπεία μεγάλων και δύσκολων ασθενειών, φέτος αναμένεται να διαμορφωθούν συνολικά 50 σχέδια διάγνωσης και θεραπείας μέσω της ενσωμάτωσης της κινεζικής και της δυτικής ιατρικής.

Η εθνική διοίκηση δεσμεύτηκε επίσης να ενισχύσει την έρευνα και την καινοτομία του TCM, καθώς και να προωθήσει την οικοδόμηση του τεκμηριωμένου κέντρου ιατρικής του τομέα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *