Η Κίνα εξάγει 20.000 μετεωρολογικά αερόστατα στην Αφρική

Συνολικά 20.000 μετεωρολογικά αερόστατα που παράγονται από κινεζική εταιρεία έχουν διανεμηθεί σε 16 αφρικανικές χώρες για μετεωρολογική παρατήρηση στον ανώτερο αέρα.

Το υψόμετρο λειτουργίας του προϊόντος είναι 20% υψηλότερο από αυτό των μετεωρολογικών μπαλονιών που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος από χώρες όπως το Μπενίν και ο Μαυρίκιος, δήλωσε το Zhuzhou Rubber Research & Design Institute Co., Ltd. της ChemChina, που είναι κατασκευαστής των νέων αερόστατων.

Μεγαλύτερο υψόμετρο σημαίνει ότι η παρακολούθηση με αερόστατο μπορεί να αποκτήσει πιο ακριβή δεδομένα για την ταχύτητα του ανέμου, τη θερμοκρασία και την υγρασία για να βοηθήσει τις χώρες να βελτιώσουν τις ικανότητές τους για την πρόληψη και την αντιμετώπιση μετεωρολογικών καταστροφών, είπε η εταιρεία.

Τα αερόστατα χρησιμοποιούνται για το 75% των μετεωρολογικών παρατηρήσεων της Κίνας στον ανώτερο αέρα. Το προϊόν έχει επίσης αναγνωριστεί από το τμήμα προμηθειών του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού, καθώς και από ξένα μετεωρολογικά ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και κυβερνητικά τμήματα.

Η εταιρεία εξάγει πάνω από 130.000 αερόστατα κάθε χρόνο σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές, όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Μογγολία, η Ινδία και η Τουρκία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *