Η Hainan σημειώνει αυξανόμενες πωλήσεις αφορολόγητων ειδών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ της Άνοιξης

Δέκα υπεράκτια καταστήματα αφορολογήτων ειδών στη νησιωτική επαρχία Hainan της νότιας Κίνας ανέφεραν συνολικό κύκλο εργασιών 2,13 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 335 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) κατά τη διάρκεια των εορτών του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ, σημειώνοντας αύξηση 151% από έτος σε έτος, σύμφωνα με το επαρχιακό τμήμα του εμπορίου.

Σύμφωνα με το τμήμα, οι αφορολόγητες πωλήσεις των καταστημάτων έφτασαν τα 1,94 δισεκατομμύρια γιουάν από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας αύξηση 156% σε ετήσια βάση. Ο αριθμός των αγοραστών ανήλθε συνολικά σε περισσότερες από 300.000, αυξημένος κατά 138% από έτος σε έτος.

Τρία ακόμη καταστήματα αφορολόγητων ειδών άνοιξαν πέρυσι στο Hainan, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 10. Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών φιλοξενούν περισσότερες από 720 μάρκες σε μια συνολική εμπορική περιοχή 220.000 τετραγωνικών μέτρων.

Από την 1η Ιουλίου 2020, η Hainan αύξησε την ετήσια ποσόστωση αφορολόγητων αγορών από 30.000 γιουάν σε 100.000 γιουάν ανά άτομο. Το όριο αφορολόγητων αγορών καλλυντικών έχει αυξηθεί από 12 είδη σε 30 είδη.

Η Κίνα κυκλοφόρησε ένα γενικό σχέδιο τον Ιούνιο του 2020 για να μετατρέψει τη νησιωτική επαρχία σε παγκόσμιο λιμάνι ελεύθερων συναλλαγών με επιρροή και υψηλού επιπέδου μέχρι τα μέσα του αιώνα. Εν μέσω της πανδημίας COVID-19, το Hainan έχει εξελιχθεί σε έναν ελκυστικό προορισμό αγορών για τους εγχώριους καταναλωτές.


BRInfo

One thought on “Η Hainan σημειώνει αυξανόμενες πωλήσεις αφορολόγητων ειδών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ της Άνοιξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *