Η αξία εξαγωγών προϊόντων φωτοβολταϊκών της Κίνας υπερβαίνει τα 28,4 δις δολάρια το 2021

Οι εξαγωγές φωτοβολταϊκών προϊόντων της Κίνας ξεπέρασαν τα 28,4 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, καθώς η ζήτηση από την αγορά φωτοβολταϊκών συνέχισε να αυξάνεται λόγω της ταχύτερης παγκόσμιας αντίδρασης στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής.

Η βιομηχανία φωτοβολταϊκών της χώρας αναπτύχθηκε σταθερά το 2021, με φόντο την υπόσχεσή της να κορυφώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030 και να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα έως το 2060. Η εφοδιαστική αλυσίδα παρέμεινε γενικά ασφαλής και σταθερή πέρυσι, με την ετήσια παραγωγή πολυπυριτίου, γκοφρέτας πυριτίου, μπαταρίας και εξαρτημάτων φθάνοντας τους 505.000 τόνους, 227GW, 198GW και 182GW, σημειώνοντας αύξηση 27,5%, 40,6%, 46,9% και 46,1% σε ετήσια βάση, αντίστοιχα.

Ενδυναμωμένος από μια ταχεία ενοποίηση του 5G, της τεχνητής νοημοσύνης, του βιομηχανικού διαδικτύου και άλλων τεχνολογιών πληροφοριών επόμενης γενιάς με τη βιομηχανία φωτοβολταϊκών, ο τομέας των έξυπνων φωτοβολταϊκών που περιλαμβάνει την έξυπνη κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση που αναπτύχθηκε γρήγορα στην Κίνα πέρυσι.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *