Δεκαοκτώ μεγάλα έργα με επενδύσεις 43,3 δις γιουάν στην έκθεση της περιφέρειας Wangcheng της Changsha

Ένα συνέδριο προώθησης για το επενδυτικό περιβάλλον της περιφέρειας Wangcheng της Changsha, της επαρχίας Hunan της κεντρικής Κίνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, όταν υπογράφηκαν 18 μεγάλα έργα προώθησης επενδύσεων με συνολική επένδυση 43,3 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 6,81 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

Τα πρόσφατα υπογραφέντα έργα περιλαμβάνουν τέσσερα που επενδύθηκαν από κεντρικές επιχειρήσεις, ένα με επενδύσεις άνω των δέκα δισεκατομμυρίων γιουάν και δύο πάνω από πέντε δισεκατομμύρια γιουάν. Τα έργα καλύπτουν διάφορους τομείς της οικονομίας των κεντρικών γραφείων, του πολιτιστικού τουρισμού, του εμπορικού συγκροτήματος και της έξυπνης κατασκευής, που περιλαμβάνουν τέσσερα έργα που κατατάσσονται μεταξύ των 500 κορυφαίων στον κόσμο και τρία μεταξύ των κορυφαίων 500 στην Κίνα.

Προσελκύοντας σχεδόν 200 εκπροσώπους επιχειρήσεων σε διαφορετικούς τομείς, η εκδήλωση κατέδειξε το επενδυτικό περιβάλλον της Wangcheng παρουσιάζοντας την πολιτιστική της κληρονομιά, το οικολογικό περιβάλλον, τη θέση μεταφοράς, την ανάπτυξη της βιομηχανίας, το επιχειρηματικό περιβάλλον κ.λπ.

Χρησιμοποιώντας την πλεονεκτική της θέση κατά μήκος του ποταμού Xiangjiang, η Wangcheng εκπονεί ένα αναπτυξιακό σχέδιο για τη δημιουργία οκτώ μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών ζωνών συνολικής έκτασης 185 τετραγωνικών χιλιομέτρων κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Διαθέτοντας διαφορετικές λειτουργίες και θέματα, όπως ευφυές οικολογικό περιβάλλον, καινοτόμες επιχειρήσεις και οικονομία, πολιτιστικός τουρισμός, κ.λπ., οι οκτώ ζώνες θα πρέπει να κατασκευαστούν σε ολοκληρωμένα ευνοϊκά μέρη για να προσελκύσουν επενδυτές και ταλέντα σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια σημαντική κίνηση για την πόλη της Changsha να υποστηρίξει την παραποτάμια οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας Wangcheng, δήλωσε ο Zhang Min, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής της Δημοτικής Επιτροπής του Κόμματος της Changsha και γραμματέας της επιτροπής πολιτικών και νομικών υποθέσεων της δημοτικής επιτροπής του κόμματος.

Η περιφέρεια Wangcheng στοχεύει να προσφέρει ένα επενδυτικό περιβάλλον με παγκόσμια προοπτική, διεθνή πρότυπα και τοπικά χαρακτηριστικά, που χαρακτηρίζονται από περιεκτική ατμόσφαιρα και αποτελεσματική υποστήριξη υπηρεσιών, δήλωσε ο Zhang Zuolin, γραμματέας της Επιτροπής Κόμματος της Περιφέρειας Wangcheng στο συνέδριο.

Στην εκδήλωση ξεκίνησε επίσης μια διαδικτυακή πλατφόρμα πληροφοριών για τις επενδύσεις της Wangcheng. Ενσωματώνοντας λειτουργίες προώθησης επενδύσεων, διαπραγμάτευσης έργων και διαχείρισης έργων, η πλατφόρμα θα χρησιμεύσει ως σημαντικό εργαλείο για την περιοχή ώστε να πραγματοποιήσει πιο ακριβή, αποτελεσματική και ομαλή ψηφιακή προώθηση επενδύσεων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *