Το νέο NEV QQ Ice Cream της Chery παρουσιάστηκε σε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ στο Wuhu

Η Chery Automobile κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της νέο ενεργειακό όχημα (NEV) QQ Ice Cream, υπό το φως του οποίου η πόλη Wuhu της επαρχίας Anhui της ανατολικής Κίνας διοργάνωσε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ την Τρίτη όχι μόνο για να παρουσιάσει το νέο μοντέλο του αυτοκινήτου, αλλά και να προωθήσει την παραδοσιακή κουλτούρα του Wuhu.

Το QQ Ice Cream αποκαλύφθηκε στο κοινό στην τελετή έναρξης του πολιτιστικού φεστιβάλ το απόγευμα της Τρίτης, το οποίο προσελκύει πολλούς πολίτες να παρακολουθήσουν την παράσταση, με 3D drone, επίδειξη πυροτεχνημάτων, και σόου φωτός.

Το νέο αυτοκίνητο είναι το πρώτο μοντέλο της Chery’s iCar ecology με τιμή που κυμαίνεται από 29.900 έως 43.900 γιουάν, που πιστεύεται ότι προσφέρει πράσινη, οικονομική και βολική οδηγική εμπειρία.

Στο πολιτιστικό φεστιβάλ θα υπάρχουν επίσης και εκθεσιακοί χώροι για να προβάλουν την ιστορία και τον πολιτισμό του Wuhu, τη σύγχρονη τεχνολογία και τα τοπικά προϊόντα. Οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σκάλισμα ρυζιού Wuhu, βαφή πολτού και άλλες παραδοσιακές τεχνικές, καθώς και τελευταία επιτεύγματα επιστημονικής τεχνολογίας, όπως NEV, ρομπότ κ.λπ.

Η εκδήλωση είναι μια μεγάλη δραστηριότητα για τον εμπλουτισμό της πολιτιστικής ζωής των πολιτών, μια σκηνή για την επίδειξη των καινοτόμων επιτευγμάτων των επιχειρήσεων Wuhu, καθώς και μια ευκαιρία για την προώθηση της εικόνας του Wuhu, δήλωσε ο Shan Xiangqian, επικεφαλής του κόμματος της πόλης Wuhu.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *