Το Γενικό Προξενείο της Κίνας και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Βεγγάλης διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο για την προώθηση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Ινδίας

Το Γενικό Προξενείο της Κίνας στην Καλκούτα και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βεγγάλης (BCC&I) πραγματοποίησαν ένα διαδικτυακό σεμινάριο, με στόχο την προώθηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας Κίνας-Ινδίας.

Στην ομιλία του στο διαδικτυακό σεμινάριο  την Τρίτη, ο Γενικός Πρόξενος της Κίνας στην Καλκούτα Zha Liyou ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη συνολική κατάσταση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας Κίνας-Ινδίας το 2021 και την πρόοδο της διμερούς συνεργασίας στον προξενικό του χώρο.

Ενθάρρυνε τις ινδικές εταιρείες να προσαρμοστούν στο περιβάλλον, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, να αναλάβουν πρωτοβουλία, και να διατηρήσουν επιχειρηματικές σχέσεις με τους Κινέζους εταίρους τους.

«Οι ινδικές εταιρείες θα μπορούσαν να κατανοήσουν σταθερά την αναπτυξιακή τάση της κινεζικής αγοράς και να είναι καλύτερα προετοιμασμένες για τις κανονικές ανταλλαγές μετά το τέλος της επιδημίας», είπε.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, το οποίο συγκέντρωσε 40 εκπροσώπους από τοπικές εταιρείες, κυβερνητικά τμήματα, ερευνητικά ιδρύματα και επιμελητήρια, ο Yang Xuhong, αντιπρόεδρος της Industrial and Commercial Bank of China, Mumbai Branch, παρουσίασε τους βασικούς τομείς και τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ κινεζικών και ινδικών επιχειρήσεων.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης επιχειρηματικές ευκαιρίες στους τομείς που πρότειναν οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των αγροτικών προϊόντων, της νέας ενέργειας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και της συνεργασίας μεταξύ εμπορικών επιμελητηρίων.

Το BCC&I είναι μια μη κυβερνητική εμπορική ένωση με έδρα την Καλκούτα με ιστορία 189 ετών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *