Το Φόρουμ του Boao για την Ασία θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη

Το Boao Forum for Asia (BFA) θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριό του αυτή την άνοιξη στο Boao, μια παράκτια πόλη στη νοτιότερη επαρχία hainan της Κίνας, δήλωσε την Τετάρτη η γραμματεία του φόρουμ.

Λόγω των επιπτώσεων του COVID-19, οι ακριβείς ημερομηνίες για τη διάσκεψη δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί μετά από διαβούλευση, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της BFA Li Baodong.

Το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε έξι τομείς, συμπεριλαμβανομένης της πανδημίας COVID-19, της πράσινης ανάκαμψης και της βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και της προόδου της ασιατικής περιφερειακής συνεργασίας, σύμφωνα με τον Li.

Το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τόσο online όσο και δια ζώσης. Κυβερνητικά στελέχη και επικεφαλής διεθνών οργανισμών, προσκεκλημένοι από τις επιχειρήσεις και τον ακαδημαϊκό χώρο θα συγκεντρωθούν και θα συζητήσουν την ατζέντα ανάπτυξης μετά την πανδημία για την Ασία και τον κόσμο.

Ο Li είπε ότι η γραμματεία είναι πεπεισμένη ότι θα φιλοξενήσει μια επιτυχημένη διάσκεψη και τόνισε τη σημασία μιας μακροπρόθεσμης προσέγγισης για την προώθηση της παγκόσμιας ανάπτυξης μετά την πανδημία.

Το ετήσιο συνέδριο της BFA πραγματοποίησε την 20η του διοργάνωση πέρυσι, αφού ακυρώθηκε το 2020 λόγω της μαινόμενης πανδημίας COVID-19.

Ο BFA, που ιδρύθηκε το 2001, είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που δεσμεύεται να προωθεί την περιφερειακή οικονομική ολοκλήρωση και να φέρει τις ασιατικές χώρες πιο κοντά στους αναπτυξιακούς τους στόχους.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *