Το δεύτερο Starbucks Greener Store της Κίνας σε λειτουργία

Ο γίγαντας του καφέ Starbucks άνοιξε ένα δεύτερο Greener Store στην ηπειρωτική Κίνα, το οποίο πληροί τα νέα του πρότυπα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και διάθεσης απορριμμάτων.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην πόλη Suzhou στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας. Το πρώτο Starbucks Greener Store στην ηπειρωτική Κίνα ιδρύθηκε στη Σαγκάη πέρυσι.

Κάθε Starbucks Greener Store πρέπει να πληροί οκτώ πρότυπα ενός συστήματος πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από κοινού από τα Starbucks και τα αρμόδια ιδρύματα, τα οποία περιλαμβάνουν εξοικονόμηση ενέργειας, κατανάλωση νερού, διάθεση απορριμμάτων και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, τα Greener Stores υποχρεούνται να χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές χαμηλής ενέργειας, φώτα χωρίς υδράργυρο και βρύσες χαμηλής ροής.

Κάθε Starbucks Greener Store εκτιμάται ότι μειώνει τις ετήσιες εκπομπές άνθρακα κατά περίπου 10,57 τόνους και την κατανάλωση νερού κατά περίπου 301,7 τόνους σε σύγκριση με καταστήματα ίσου μεγέθους που άνοιξαν το 2019.

Η Starbucks σχεδιάζει να κατασκευάσει 60 Greener Stores φέτος στην ηπειρωτική Κίνα και να προωθήσει σταδιακά το μοντέλο σε όλα τα νέα ή αναβαθμισμένα καταστήματά της στο μέλλον.

Το 2018, η Starbucks ανακοίνωσε το πλαίσιο «Starbucks Greener Stores» και τη δέσμευσή της να σχεδιάσει, να δημιουργήσει και να λειτουργήσει 10.000 Greener Stores παγκοσμίως έως το 2025.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *