Ο Όμιλος Haier στοχεύει ψηλά στην καινοτομία τεχνολογίας για να αγκαλιάσει το λαμπρό μέλλον στην ψηφιακή εποχή

Ο όμιλος Haier της Κίνας ενισχύει την καινοτομία του στην επιστήμη και την τεχνολογία για να αντιμετωπίσει περαιτέρω την πρόκληση στην ψηφιακή εποχή, σύμφωνα με τον Zhou Yunjie, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του Ομίλου Haier, όπως τόνισε κατά την ομιλία στο Ετήσιο Συνέδριο Καινοτομίας της επιχείρησης τη Δευτέρα.

Αξιοποιώντας την ακμάζουσα ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας, ο Όμιλος Haier ίδρυσε την Επιτροπή Στρατηγικής και Επενδύσεων για να επικεντρωθεί στρατηγικά στην πραγματική οικονομία και τις δραστηριότητές της με φιλοδοξία να είναι ο εξερευνητής και ο ηγέτης στην ψηφιακή εποχή.

Η εταιρεία έχει εστιάσει σε τρεις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου σπιτιού, του βιομηχανικού Διαδικτύου, και της ολοκληρωμένης υγείας. Εν τω μεταξύ, η Haier αρπάζει ευκαιρίες στη νέα ενέργεια και την κυκλική οικονομία για να οικοδομηθεί ως πρωτοπόρος στην πράσινη ανάπτυξη.

Η Haier Smart Home κυκλοφόρησε δύο βασικές πλατφόρμες, το Three Winged Bird Experience Cloud και το Smart Home Brain, τέσσερα σενάρια που περιλαμβάνουν έξυπνη κουζίνα, έξυπνη παροχή αέρα, έξυπνη παροχή νερού, και νοημοσύνη για ολόκληρο το σπίτι και άλλες ψηφιακές τεχνολογίες για να παρέχει στους καταναλωτές μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία στις οικιακές συσκευές.

Όσον αφορά στο βιομηχανικό Διαδίκτυο, η επιχείρηση εγκαινίασε μια παγκόσμιας κλάσης βιομηχανική πλατφόρμα Διαδικτύου με δυνατότητα ψηφιακής καινοτομίας, κατανέμοντας πόρους που προμηθεύονται σε ολόκληρο τον κόσμο και ενισχύοντας την προσαρμογή μαζικών παραγγελιών.

Η Haier έχει επίσης καταχωρίσει ολοκληρωμένες εταιρείες στο χώρο της υγείας. Εξειδικευμένη στη βιοασφάλεια και βασισμένη σε σενάρια όπως η ασφάλεια εμβολιασμού, η έξυπνη ασφάλεια αίματος και το έξυπνο εργαστήριο, η Haier Biomedical προσαρμόζει έξυπνες λύσεις για πέντε σενάρια ενσωματώνοντας την τεχνολογική καινοτομία και γίνεται κορυφαία επωνυμία οικοσυστημάτων στην ψηφιακή υποδομή υγειονομικής περίθαλψης.

Εκτός από την Επιτροπή Στρατηγικής και Επενδύσεων, ο Zhou ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Επιτροπής Αποζημιώσεων και Υποψηφιοτήτων, της Επιτροπής Ελέγχου και Ελέγχου του Rick και της Επικεφαλής Επιτροπής RenDanHeYi, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις αλλαγές στην εποχή του Internet of Things (IoT).

Επί του παρόντος, η Haier έχει συγκεντρώσει πόρους από περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και πάνω από 200.000 ειδικούς σε όλο τον κόσμο για ανοιχτή καινοτομία.

Στα επόμενα τρία χρόνια, η Haier θα διαθέσει ειδικό βιομηχανικό ταμείο 40 δισεκατομμυρίων γιουάν και επενδύσεις Ε&Α ύψους 60 δισεκατομμυρίων γιουάν για την αντιμετώπιση βασικών τεχνικών προβλημάτων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *