Μελέτη αποδεικνύει τη μακροχρόνια επίδραση της κινεζικής μάρκας ποτών TingHua στη δημιουργία σάλιου

Η κινεζική μάρκα ποτών TingHua baijiu έχει μακροχρόνια δράση παραγωγής σάλιου κατά την κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από την China Food, ένα κινεζικό περιοδικό που εστιάζει στη βιομηχανία τροφίμων.

Η έρευνα δείχνει ότι η επίδραση του TingHua baijiu που δημιουργεί σάλιο προκύπτει από την καινοτόμο τεχνική παρασκευής του, η οποία ανακουφίζει από την έντονη γεύση του αλκοόλ, δήλωσε ο Zhong Sen, πρώην διευθυντής του νοσοκομείου του Chengdu University of TCM, προσθέτοντας ότι το εύρημα της έρευνας φαίνεται επίσης να είναι συνεπής με τις παραδοσιακές θεωρίες στην αρχαία Κίνα.

Ο Zhong είναι επίσης διδακτορικός επόπτης σε ολοκληρωμένα κινεζικά και δυτικά φάρμακα, καθώς και ακαδημαϊκός και τεχνικός ηγέτης της επαρχίας Sichuan που απολαμβάνει ειδική αποζημίωση από το Κρατικό Συμβούλιο.

Η έρευνα διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2020, όταν ο TingHua άρχισε να συνεργάζεται με τη Φαρμακευτική Σχολή της Δυτικής Κίνας στο Πανεπιστήμιο Sichuan για τη διεξαγωγή πειράματος με αποτέλεσμα και μηχανισμό, αποδεικνύοντας ότι το ποτό ενεργοποιεί τη δημιουργία σάλιου προκαλώντας αυξημένη έκφραση ορισμένων υποδοχέων στους σιελογόνους αδένες, δήλωσε ο Liu Lingxiao, ένας από τους ερευνητές.

Βασισμένο στην παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής ποτών στερεάς ζύμωσης, το TingHua baijiu κάνει ένα βήμα παραπέρα στην τεχνική του ραφιναρίσματος για να επιτύχει πιο απαλή γεύση και αποτέλεσμα παραγωγής σάλιου, δήλωσε ο Zhang Xuefeng, σχεδιαστής του TingHua baijiu.

Με έδρα το Βιομηχανικό Πάρκο Shipan στην πόλη Yibin, στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, η κινεζική εταιρεία παραγωγής ποτών TingHua βρίσκεται στην καλύτερη ζώνη γεωγραφικού πλάτους για την παρασκευή ποτών στην περιοχή παραγωγής baijiu του “χρυσού τριγώνου” της Κίνας. Εισάγοντας επιστημονικά επιτεύγματα αιχμής στη βιομηχανία ζυθοποιίας οινοπνευματωδών ποτών, η εταιρεία προσπαθεί να κάνει καινοτομίες στη μεταρρύθμιση των παραδοσιακών τεχνικών ζυθοποιίας του κινεζικού ποτού.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *