Η Wuhu της Κίνας εκτιμά την καινοτομία και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στις επιχειρήσεις

Η πόλη Wuhu στην επαρχία Anhui της ανατολικής Κίνας διαθέτει μια εγγενή αξία της καινοτομίας, η οποία την καθοδηγεί να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για τους καινοτόμους φορείς, που οδηγεί σε μια αυτοσυνεπή αναπτυξιακή πορεία, δήλωσε ο Shan Xiangqian, επικεφαλής του κόμματος του Wuhu.

Τοποθετημένο ως το επαρχιακό υποκέντρο, το Wuhu είναι η πόλη με το δεύτερο υψηλότερο ΑΕΠ στην επαρχία Anhui. Τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2021, η πόλη σημείωσε ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 13,6%, υψηλότερο μεταξύ των πόλεων στην περιοχή Δέλτα του ποταμού Yangtze.

Η καινοτομία, νέα ενέργεια και έξυπνα συνδεδεμένα οχήματα έχει γίνει η κορυφαία βιομηχανία του Wuhu, με 311 βιομηχανικές επιχειρήσεις άνω του καθορισμένου μεγέθους συγκεντρωμένες στην πόλη, με συνολική αξία σχεδόν 130 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 20,39 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ). Με επτά πλατφόρμες Ε&Α σε εθνικό επίπεδο και 77 σε επαρχιακό επίπεδο, η πόλη έχει σχηματίσει μια πλήρη βιομηχανική αλυσίδα με βασικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Chery Automobile.

Καθώς η πόλη του Wuhu προσπαθεί να καλλιεργήσει εξαιρετικές καινοτόμες εταιρείες, εμπνέεται από τις προσπάθειες καινοτομίας που γίνονται και από τις επιχειρήσεις, σημείωσε ο Shan. Με τις επενδύσεις Ε&Α να αντιπροσωπεύουν το 3,34% του συνόλου, η πόλη στοχεύει να συγκεντρώσει περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και 2.500 βιομηχανικές επιχειρήσεις πάνω από το καθορισμένο μέγεθος μέχρι το έτος 2023.

“Το αν μια εταιρεία επιλέγει να εγκατασταθεί σε μια πόλη σχετίζεται τελικά με τη δυνατότητα να αποκομίσει κέρδος”, είπε ο Shan, εξηγώντας γιατί η βελτίωση της εταιρικής κερδοφορίας είναι το βασικό επίκεντρο της προσπάθειας της Wuhu για τη βελτιστοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Τα τελευταία χρόνια, η Wuhu εισήγαγε μια σειρά από καινοτόμα μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Για παράδειγμα, η πόλη δημιούργησε εννέα ομάδες εργασίας σε διαφορετικούς τομείς για να βοηθήσει τις εταιρείες να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσω εις βάθος έρευνας σε 300 μεγάλες τοπικές εταιρείες.

«Ο απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε την εφαρμογή της πολιτικής τόσο εύκολη όσο και τις ηλεκτρονικές αγορές», είπε ο Shan, σημειώνοντας ότι η πόλη θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσει τις τοπικές επιχειρήσεις. «Αν και δεν υπάρχει καμία εταιρεία που να μπορεί να εκπροσωπήσει πλήρως το Wuhu, μαζί συνθέτουν την ουσία της πόλης», είπε.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *