Η Wuhan της Κίνας διαχειρίζεται περισσότερα εμπορευματικά τρένα μεταξύ Κίνας και Ευρώπης

Άπό την Wuhan, που βρίσκεται στην κεντρική Κίνα, ξεκίνησαν συνολικά 411 εμπορευματικά τρένα για την Ευρώπη το 2021, με τον όγκο των αποστολών να αυξάνεται κατά 91% σε σύγκριση με το 2020, ανέφερε η People’s Daily επικαλούμενη στατιστικά στοιχεία από τον όμιλο China Railway Wuhan Group.

Το 2021, η Wuhan είδε την αξία αποστολής εμπορευματικών τρένων στην Ευρώπη να ανέρχεται στα 12,734 δις γιουάν, σημειώνοντας αύξηση 78% σε ετήσια βάση, με τη συνολική διανυόμενη χιλιομετρική απόσταση να φτάνει τα 3,85 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Ο Όμιλος China Railway Wuhan, μαζί με το Wuhan Customs, έχουν βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του εκτελωνισμού στο λιμάνι μέσω της ανταλλαγής δεδομένων και της ανταλλαγής πληροφοριών. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τα φορτιγά τρένα της Wuhan έχουν παραδώσει συνολικά 9.770,86 τόνους υλικών πρόληψης επιδημιών, όπως μάσκες, αναπνευστήρες, χειρουργικές ρόμπες στη Γερμανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία και άλλες χώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2021.

Εξάλλου, η Wuhan έχει ξεκινήσει τη δοκιμαστική λειτουργία συνδυασμένων μεταφορών σιδηροδρομικών με θαλάσσιες μεταφορές που αποτελεί ίσως ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο διασύνδεσης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *