Διεθνές πρότυπο σχεδιασμένο από την Κίνα εγκρίθηκε από την Διεθνή Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή

Η Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC) δημοσίευσε πρόσφατα ένα διεθνές πρότυπο για μια σιδηροδρομική μηχανική, του οποίου η διατύπωση έχει γίνει από την CRRC Zhuzhou Locomotive Co., Ltd. αναφέρει η Hunan Daily.

Το πρότυπο παρέχει κανόνες για τις μεθόδους δοκιμής για νεοκατασκευασμένες ταινίες επαφής παντογράφου, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη για την ασφαλή λειτουργία των μηχανών.

Υπό την καθοδήγηση της Εθνικής Διοίκησης Σιδηροδρόμων και της CRRC Co., Ltd., η διατύπωση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018, από τότε που η CRRC Zhuzhou εργαζόταν με 22 ειδικούς από επτά χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας κ.λπ.

Η IEC είναι ένας από τους πιο έγκυρους παγκοσμίως οργανισμούς για τη διεθνή τυποποίηση, που αντιπροσωπεύει τα τεχνικά πρότυπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο.

Το πρόσφατα δημοσιευμένο πρότυπο είναι μια ενσωμάτωση σχετικών επιτευγμάτων καινοτομίας και πρακτικής εμπειρίας από όλο τον κόσμο, εμποτισμένη με πλεονεκτική κινεζική τεχνολογία. Όχι μόνο συνεισφέρει στη διεθνή κοινότητα με μια λύση με την επωνυμία της Κίνας, αλλά σηματοδοτεί επίσης ένα βήμα προς τα εμπρός στην ενίσχυση της εξουσίας των κινεζικών εταιρειών στον παγκόσμιο διάλογο, δήλωσε εκπρόσωπος της CRRC Zhuzhou Locomotive.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *