​Κινεζική αλκοολούχα και Δανέζικη σοκολατοποιία λανσάρουν από κοινού νέο προϊόν λικέρ σοκολάτας

Ένα προϊόν σοκολάτας λικέρ που παρασκευάζεται με τη συνεργασία της κινεζικής αλκοολοποιίας Fenjiu Group και της δανικής εταιρείας σοκολάτας Anthon Berg παρουσιάστηκε σε συνέδριο κυκλοφορίας προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο από 1 έως 3 Ιανουαρίου.

Το Fenjiu, γνωστό ως «η πηγή του κινέζικου ποτού, ο πρόγονος της ελαφριάς γεύσης Baijiu και η ρίζα της κινεζικής κουλτούρας του ποτού», έχει 6.000 χρόνια ιστορίας ζυθοποιίας, 1.500 χρόνια διάσημης ιστορίας κρασιού, 1.300 χρόνια ιστορίας απόσταξης, 300 χρόνια ιστορίας της επωνυμία και 100 ετών διεθνούς ιστορίας. Είναι η επιτομή της κινεζικής κουλτούρας του ποτού και ο εκπρόσωπος του αλκοολούχου ποτού με ελαφριά γεύση.

Το Baijiu με ελαφριά γεύση είναι το πιο δημοφιλές είδος μεταξύ των ξένων ποτών. Με το πέρασμα των χρόνων, το Fenjiu δίνει πλήρη σημασία στα πλεονεκτήματά του στη «διεθνή γεύση», οδηγώντας στη διεθνοποίηση του κινέζικου ποτού από προϊόντα και μάρκες στην κουλτούρα και τα πρότυπα.

Το Anthon Berg είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προτιμάται από τους ευρωπαίους βασιλείς και ευγενείς. Έχει μια ιστορία 125 ετών και είναι ο πρόγονος της σοκολάτας λικέρ. Ο Anthon Berg έχει ειδικές χειροτεχνίες παρασκευής λικέρ σοκολάτας και μπορεί να εισάγει απευθείας οινοπνευματώδη ποτά υψηλής συγκέντρωσης σοκολάτας, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την αγνότητα και τη γεύση των οινοπνευματωδών ποτών.

Το νέο προϊόν σοκολάτας λικέρ είναι μια διακλαδική συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Η συγχώνευση δύο διαφορετικών γεύσεων αντιπροσωπεύει τη σύγκρουση ανατολικών και δυτικών πολιτισμών και προικίζει στο κινέζικο ποτό μια νέα διαδρομή διεθνοποίησης.

Το συνέδριο κυκλοφορίας του προϊόντος πραγματοποιήθηκε σε ένα αναδυόμενο κατάστημα με θέμα το Fenjiu και ο ιστότοπος χωρίστηκε σε πέντε τομείς, συμπεριλαμβανομένης της δισδιάστατης διαδραστικής περιοχής κινουμένων σχεδίων της ιστορίας της κουλτούρας Fenjiu, του νέου χώρου γευσιγνωσίας προϊόντων λικέρ σοκολάτας, του κοκτέιλ Fenjiu, του χώρου γευσιγνωσίας, του χώρου λήψης φωτογραφιών, και του εκθεσιακού χώρου διεθνούς επωνυμίας Fenjiu.

Η όλη σκηνή παρουσιάζει ένα μείγμα ιστορίας και νεωτερικότητας, φέρνοντας στους επισκέπτες μια μοναδική οπτική απήχησης και επιτρέποντάς τους να βυθιστούν στη διασυνοριακή και διαπολιτισμική γοητεία της συνάντησης “Chinese Baijiu” με τη “Danish chocolate”.

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι η συνεργασία μεταδίδει επίσης το διαφοροποιημένο πνεύμα καινοτομίας, την υψηλή ποιότητα τοποθέτησης και την κατεύθυνση διεθνοποίησης του Fenjiu. Δεν είναι απλώς μια συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τομέων, αλλά αναζήτηση πνευματικής απήχησης μεταξύ διαφορετικών εμπορικών σημάτων για να επιτευχθεί σε βάθος απήχηση και να αναπτυχθούν νέα όρια της κουλτούρας Baijiu.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *