​Η κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών KENNEDE θα γίνει αντιπρόσωπος πωλήσεων προϊόντων ηλεκτρονικών τσιγάρων Boulder

Κινέζος κατασκευαστής σε εφεδρικό φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές KENNEDE Electronics MFG. Co., Ltd. (002723.SZ) ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου ότι υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Boulder (Shenzhen) Technologies, Inc., μια εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων, και εξουσιοδοτήθηκε να πουλά προϊόντα ηλεκτρονικών τσιγάρων Boulder αποκλειστικά στις χώρες Belt and Road (B&R), ανέφερε η China Securities Journal.

Η στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει αντιπροσωπεία και διανομή της επωνυμίας καθώς και έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή. Η συμφωνία απαιτεί από την KENNEDE να πραγματοποιήσει ακαθάριστο όγκο εμπορευμάτων (GMV) των χορηγούμενων προϊόντων τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (ή 63 εκατομμύρια γιουάν) στις χώρες B&R πριν από τη λήξη της άδειας.

Η KENNEDE είχε ανακοινώσει τον Νοέμβριο του 2021 ότι η εξ ολοκλήρου θυγατρική της Shenzhen Yunhai Venture Capital Co., Ltd. πήρε περίπου το 2,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Boulder (Shenzhen) Technologies, Inc.. Η υπογραφή της στρατηγικής συμφωνίας σηματοδοτεί μια στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η KENNEDE έχει μια μακροπρόθεσμη παρουσία σε χώρες B&R και διαθέτει πολλά κανάλια προβολής και πωλήσεων προϊόντων. Οι μικρές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές της έχουν καταφέρει υψηλές πωλήσεις στις αγορές B&R. Η αποκλειστική αντιπροσωπεία πωλήσεων προϊόντων Boulder στις χώρες B&R και ο στόχος της GMV πηγάζουν από τις θετικές προοπτικές της για τις δυνατότητες αγοράς των χωρών της περιοχής.

Η συνεργασία αναμένεται να προχωρήσει περαιτέρω. Σύμφωνα με το KENNEDE, οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν από κοινού καινοτόμο έρευνα και ανάπτυξη (R&D), θα αναβαθμίσουν τεχνολογίες και θα κατασκευάσουν προϊόντα με βάση τα έθιμα κατανάλωσης στις χώρες B&R. Τα νέα προϊόντα ή τα αναβαθμισμένα προϊόντα μπορούν να πωληθούν με την κοινή επωνυμία των δύο εταιρειών.

Εκτός από τη διεύρυνση των καναλιών πωλήσεων, η KENNEDE εμπλουτίζει επίσης μικρές οικιακές συσκευές, ώστε να αυξήσει την παρουσία στις χώρες B&R.

Τα τελευταία χρόνια, η KENNEDE ασχολείται με την τεχνολογία υγείας και τον ιατρικό καλλυντικό εξοπλισμό και έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων, όπως εφεδρικά προϊόντα φωτισμού, ρυθμιστές θερμοκρασίας αέρα, αντικουνουπικά προϊόντα και δημιουργικές συσκευές κουζίνας, παρακολουθώντας στενά τις αναδυόμενες απαιτήσεις στις αγορές B&R.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *