Το υποκατάστημα της SINOSURE στην Shenzhen κάνει εξαγωγές αξίας 18,6 δις USD σε χώρες B&R

Από το έτος 2020 έως το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, το υποκατάστημα στη Shenzhen της China Export & Credit Insurance Corporation, γνωστό και ως SINOSURE, έχει υποστηρίξει εξαγωγές αξίας 18,6 δις δολαρίων ΗΠΑ προς τις χώρες και περιοχές Belt and Road (B&R), ανέφερε τη Δευτέρα η Shanghai Securities News.

Την ίδια περίοδο, η εταιρεία υποστήριξε επίσης εκατοντάδες τηλεπικοινωνιακά έργα συνολικής αξίας άνω των 10 δις δολαρίων ΗΠΑ, καλύπτοντας περισσότερες από 140 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ινδονησίας, της Αιγύπτου και του Μεξικού, μέσω ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων.

Μέσω της ασφάλισης επενδύσεων στο εξωτερικό, η εταιρεία έχει υποστηρίξει μια σειρά από επενδυτικά έργα συνολικής αξίας άνω των 4,7 δις δολαρίων ΗΠΑ κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα έργα αφορούν τομείς όπως τα λιμάνια και τα φωτοβολταϊκά.

Έως τα τέλη Νοεμβρίου, το υποκατάστημα της SINOSURE στη Shenzhen έχει υποστηρίξει τις εξαγωγές τοπικών εταιρειών και τις επενδύσεις στο εξωτερικό αξίας 446,54 δις δολαρίων ΗΠΑ συνολικά και έχει πληρώσει πάνω από 1,4 δις δολάρια ΗΠΑ για απαιτήσεις, σύμφωνα με την εταιρεία.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *