Το 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κεραμικών Αγορών πρόκειται να ανοίξει στο Jingdezhen

Το πρώτο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κεραμικών Αγορών έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από την 1η Ιανουαρίου έως τις 3 Ιανουαρίου 2022 στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Jingdezhen στο Jingdezhen της επαρχίας Jiangxi της ανατολικής Κίνας, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης αλλά και στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις υπέροχες παραδοσιακές πορσελάνινες κατασκευές της Κίνας.

Αναμένεται ότι στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν δεκάδες χιλιάδες κεραμικά προϊόντα από εκατοντάδες γνωστές μάρκες κεραμικών από διάφορες χώρες όπως η Κίνα, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Ρωσία κ.λπ.

Ως η πρώτη μεγάλης κλίμακας παγκόσμια εκστρατεία προώθησης αγορών κεραμικών που πραγματοποιήθηκε στο Jingdezhen, η εκδήλωση συνοδεύεται από ειδικές προσφορές για το νέο έτος, καθώς και διαδραστικές δραστηριότητες που ενσωματώνουν πολιτιστικές γνώσεις για τα κεραμικά και τις δεξιότητες κατασκευής κεραμικών.

Επιπλέον, το Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο θα δημιουργήσει μια πολυετή έκθεση της Διεθνούς Έκθεσης Κεραμικών στην Κίνα Jingdezhen, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια ανοιχτή πλατφόρμα για τακτικές παγκόσμιες συναλλαγές κεραμικών.

Ως παγκοσμίου φήμης «πρωτεύουσα πορσελάνης», η Jingdezhen έχει καταβάλει εκτεταμένες προσπάθειες για τη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών. Κατασκευάζοντας αποτελεσματικά συστήματα για το εμπόριο, τη διαχείριση αποθήκης και τη χρηματοδότηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, η πόλη προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες πολυκαταστήματος στο Διαδίκτυο για τον κλάδο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Jingdezhen State Owned Assets Operation and Investment Holding Group Co., Ltd., η πόλη αναπτύσσει συνεχώς σχετικές επιχειρήσεις, όπως catering και εργαστήρια κατασκευής κεραμικών, ελπίζοντας να φέρει και εξωτερικές εταιρείες κεραμικών και να ενθαρρύνει τις τοπικές επιχειρήσεις να εξερευνήσουν ευρύτερα αγορά.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *