Στη γραφική περιοχή Changbai ξεκινά το φεστιβάλ πάγου και χιονιού

Το φεστιβάλ πάγου και χιονιού 2021-2022 περιλαμβάνει περισσότερες από 40 δραστηριότητες σε πέντε ενότητες, όπως η τελετή έναρξης του φεστιβάλ, τα εγκαίνια ενός νέου σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας, ο τουρισμός στον πάγο και το χιόνι, η κουλτούρα στον πάγο και το χιόνι, και τα αθλήματα στον πάγο και το χιόνι. Εκτός από παραδοσιακές δραστηριότητες όπως μαραθώνιος σε δάση χιονιού και οι αγώνες πάγου, νέες δραστηριότητες με θέμα τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας θα προστεθούν επίσης στη λίστα.

Η γραφική περιοχή του όρους Changbai ένωσε τις δυνάμεις της με τις γύρω κομητείες και πόλεις για να αναπτύξουν πέντε νέες τουριστικές επιλογές για τους τουρίστες, προσφέροντας μάλιστα και έκπτωση 40% έως τις 30 Απριλίου 2022.

Η ορεινή αυτή περιοχή είναι μια εθνικά φημισμένη γραφική περιοχή, ένα φυσικό καταφύγιο σε κρατικό επίπεδο και ένα από τα 10 πιο διάσημα βουνά της Κίνας. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Jilin στα σύνορα της Κίνας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Η Changbai Mountain Co., Ltd, μια εισηγμένη εταιρεία αφιερωμένη στις τουριστικές υπηρεσίες στη γραφική αυτή περιοχή, παρέχει ενιαίες υπηρεσίες που κυμαίνονται από τον σχεδιασμό του τουρισμού, μέχρι και υπηρεσίες για κράτηση εισιτηρίων έως τη μεταφορά και τη διαμονή των επισκεπτών της περιοχής.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *