Πραγματοποιήθηκε 4ο συνέδριο B&R για κινεζικές και ιταλικές επιχειρήσεις

Η τέταρτη διάσκεψη Belt and Road (B&R) για την αντιστοίχιση επενδύσεων για κινεζικές και ιταλικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί περαιτέρω η διμερής συνεργασία στον Ψηφιακό Δρόμο του Μεταξιού (DSR).

Το συνέδριο οργανώθηκε από κοινού από την China Economic Information Service (CEIS) του ειδησεογραφικού πρακτορείου Xinhua και την Class Editori, έναν κορυφαίο όμιλο μέσων ενημέρωσης στην Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν εις βάθος ανταλλαγές σε θέματα όπως οι επενδυτικές ευκαιρίες για ιταλικές επιχειρήσεις στο DSR και το διεθνές κεφάλαιο κατά μήκος του Belt and Road, κ.λπ.

Από τον Μάρτιο του 2019, όταν η Κίνα και η Ιταλία υπέγραψαν το Μνημόνιο Κατανόησης για την κοινή κατασκευή της Πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI), οι δύο χώρες έχουν σημειώσει σημαντικά επιτεύγματα στην κατασκευή λιμένων, την κατασκευή κρουαζιερόπλοιων και αγορές τρίτων.

Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, το διμερές εμπόριο ξεπέρασε τα 390,2 δισεκατομμύρια γιουάν, σημειώνοντας αύξηση 27% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με στοιχεία των τελωνείων.

Η Κίνα είναι δικαιούχος της ψηφιακής τεχνολογίας και επεκτείνει το χώρο για ψηφιακή ανάπτυξη, σημείωσε ο Li Junhua, Πρέσβης της Κίνας στην Ιταλία, προσθέτοντας ότι η Κίνα και η Ιταλία θα μπορούσαν να δώσουν πλήρη σημασία στα αντίστοιχα πλεονεκτήματά τους και να συνεργαστούν στενά στην τεχνολογία, το κεφάλαιο, την αγορά και τις επιχειρήσεις, για να ανοίξει νέες προοπτικές συνεργασίας στο DSR.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *