Πλατφόρμα συναλλαγών καφέ εγκαινιάστηκε στη Σαγκάη

Μια πλατφόρμα συναλλαγών καφέ εγκαινιάστηκε την Πέμπτη στη Σαγκάη, μια πόλη στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης της Κίνας στην κατανάλωση καφέ και τις συναφείς επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα αναμένεται να γίνει ένας ολοκληρωμένος πάροχος υπηρεσιών για την ανάπτυξη της βιομηχανίας του καφέ της Κίνας, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πολλαπλά μοτίβα συναλλαγών και υπηρεσίες υποστήριξης τρίτων.

Αναμένεται να επιτύχει όγκο συναλλαγών 3,5 δισ. γιουάν (περίπου 549 εκατομ. δολάρια ΗΠΑ) το 2022, με 8.000 εγχώριους και ξένους αντιπροσώπους μέχρι το 2025 να ωθούν τις συναλλαγές πάνω από 15 δις γιουάν.

Επίσημα ιδρύματα στο εξωτερικό, διεθνείς έμποροι, εξαγωγείς καφέ και καλλιεργητές καφέ από χώρες όπως η Σιγκαπούρη, η Αιθιοπία, η Γκάνα, η Βραζιλία, η Κολομβία και η Ινδονησία έχουν εκφράσει την προθυμία τους να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον Tao Jian, επικεφαλής της πλατφόρμας, η Σαγκάη έχει την ευρύτερη κάλυψη επωνυμιών καφέ, την πληρέστερη βιομηχανική αλυσίδα καφέ και τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών καφέ στην Κίνα, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών καφέ στην πόλη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *