Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach στο περιοδικό Olympic Review

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Thomas Bach, δήλωσε στο τελευταίο τεύχος του Olympic Review ότι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου θα ενώσουν τον κόσμο σε πνεύμα ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης.

Το Olympic Review είναι το επίσημο περιοδικό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που εκδίδεται κάθε τρίμηνο στα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και το τελευταίο τεύχος Δεκεμβρίου εμφανίστηκε επίσης σε ειδική κινεζική έκδοση. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Bach είπε: «Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα καλωσορίσουμε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 στο Πεκίνο και τώρα, καθώς μετράμε αντίστροφα για τις τελικές προετοιμασίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο προετοιμασία για αυτούς τους Αγώνες.

Είμαστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες και οι φίλοι μας στην Κίνα θα μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. “Το Πεκίνο θα μείνει σύντομα στην ιστορία ως η πρώτη πόλη που θα φιλοξενήσει τόσο τους Θερινούς όσο και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι Χειμερινοί Αγώνες του Πεκίνου το 2022 θα αλλάξουν για πάντα τα χειμερινά σπορ, συνδέοντας τον κινεζικό λαό με τον κόσμο και υλοποιώντας το όραμα της συμμετοχής 300 εκατομμυρίων ανθρώπων στα χειμερινά σπορ. Ο κόσμος θα δει αυτόν τον ενθουσιασμό καθώς η Κίνα υποδέχεται τους καλύτερους χειμερινούς αθλητές της.”


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *