Η Sanya της Νότιας Κίνας επιταχύνει την κατασκευή διεθνούς εμπορικού κέντρου yachting

Η Sanya, μια πόλη-θέρετρο στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας, επιταχύνει την κατασκευή του διεθνούς εμπορικού κέντρου yachting, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε χρήση τον Ιούλιο του επόμενου έτους, ανέφερε την Τετάρτη η Shanghai Securities News της Xinhua.

Tο διεθνές κέντρο yachting της Hainan έχει ποικίλες λειτουργίες, και διαθέτει περισσότερα από 4.000 τετραγωνικά μέτρα επαγγελματικού κέντρου προβολής εσωτερικών χώρων παρέχοντας ευρυχωρία στους αντιπροσώπους σκαφών αναψυχής για να εκθέσουν και να κάνουν το ντεμπούτο των προϊόντων τους.

Επιπλέον, στο κέντρο θα κτιστεί ένας παραλιακός δρόμος, ενώ θα διαθέτει μοντέρνες υπηρεσίες catering δημιουργώντας μια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα φαγητού φιλική προς το νερό σε μια προσπάθεια να γίνει ένα διάσημο γραφικό σημείο στο διαδίκτυο καθώς οι νέοι θα συρρέουν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εμπορικό κέντρο θα αναδείξει την εκλαΐκευση της κουλτούρας των σκαφών, συγκεκριμένα θα δημιουργήσει ένα κέντρο πολιτισμού σκαφών αναψυχής, θα ανοίξει έναν εκθεσιακό χώρο θαλάσσιου πολιτισμού και θα δημιουργήσει υπηρεσίες ελέγχου σκαφών αναψυχής, υπηρεσίες σχεδιασμού, έρευνα και υπηρεσίες ανάπτυξης, υπηρεσίες επιχειρηματικού κεφαλαίου κ.λπ.


BRInfo

One thought on “Η Sanya της Νότιας Κίνας επιταχύνει την κατασκευή διεθνούς εμπορικού κέντρου yachting

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *