Η κομητεία Xiangzhou του Guangxi προωθεί το πορτοκάλι ζάχαρης μέσω διαδικτυακής ροής

Η Xiangzhou, μια κομητεία στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας, προώθησε την τοπική γεωργική σπεσιαλιτέ όπως το πορτοκάλι ζάχαρης μέσω διαζώσης εκδήλωσης αλλά και πωλήσεων στο 6ο Φεστιβάλ Sugar Orange που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Για να διευκολύνει τις πωλήσεις ζωντανής ροής του ηλεκτρονικού εμπορίου τοπικών αγροτικών προϊόντων, η Xiangzhou κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εκστρατεία πωλήσεων ζωντανής ροής για διαδικτυακούς influencers στο φεστιβάλ πορτοκαλιού και επέλεξε την πιο σημαντική τοπική προσωπικότητα, για να προωθήσει τα τοπικά επώνυμα γεωργικά προϊόντα και αύξηση των κερδών για τους ντόπιους χωρικούς.

Οι τοπικές αγροτικές αρχές της Xiangzhou υποστηρίζουν ότι φέτος, ενώ προωθούν τις πωλήσεις ζαχαρούχου πορτοκαλιού μέσω επιτόπιας και ζωντανής πλατφόρμας ροής, η κομητεία έχει επίσης συνεργαστεί με εμπόρους από διάφορες επαρχίες και περιοχές σε όλη την Κίνα για να επεκτείνει την επιρροή των τοπικών προϊόντων ζαχαροπορτοκαλιού.

Η τοπική κυβέρνηση της Xiangzhou έχει λάβει διάφορα μέτρα, όπως η συνεργασία με την κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας Pinduoduo για την προώθηση των πωλήσεων φρούτων στην επαρχία Xiangzhou, δημιουργώντας έναν μακροπρόθεσμο και σταθερό μηχανισμό συνεργασίας για να δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία.

Τα τελευταία χρόνια, η κομητεία Xiangzhou έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την ανάπτυξη μιας αστικής χαρακτηριστικής γεωργικής βιομηχανίας βασισμένης στο πορτοκάλι ζάχαρης ως πυρήνα. Ως μία από τις τρεις κύριες περιοχές παραγωγής ζάχαρης πορτοκαλιού στο Guangxi, η Xiangzhou έχει συνολική έκταση 320.000 τ.μ. καλλιέργειας πορτοκαλιού, αποδίδοντας 600.000 τόνους πορτοκαλιού.

Ο Weitao, Αρχηγός της κομητείας του Xiangzhou αποκάλυψε ότι η Xiangzhou θα προωθήσει τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση της βιομηχανίας πορτοκαλιού ζάχαρης και θα οδηγήσει την τοπική γεωργία σε μια νέα εποχή διαφοροποιημένης ανάπτυξης της παραγωγής, της προσφοράς και των πωλήσεων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *