Η κινεζική Wuhan εγκαινιάζει το 1.000ο εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης

Η Wuhan, πρωτεύουσα της επαρχίας Hubei της κεντρικής Κίνας, εγκαινίασε το 1.000ο εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης το πρωί της Τετάρτης, δήλωσαν οι τοπικές αρχές μεταφορών.

Το τρένο που μετέφερε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, είδη καθημερινής ανάγκης και υλικά πρόληψης επιδημιών που παρήγαγαν οι επιχειρήσεις στην επαρχία αναχώρησε από τον σταθμό Wujiashan της πόλης και κατευθύνθηκε προς τη γερμανική πόλη Duisburg.

Από τότε που η πόλη ξεκίνησε το πρώτο της εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης στις 24 Οκτωβρίου 2012, η Wuhan έχει αναπτύξει 29 διασυνοριακές διαδρομές, καλύπτοντας περισσότερες από 70 πόλεις σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλη την ευρασιατική ήπειρο.

Όλο το προσωπικό του σταθμού ξεπέρασε τις δυσκολίες, ειδικά στην πίεση χρόνου και τον μεγάλο φόρτο εργασίας, για να εξασφαλίσει τη λειτουργία των τρένων, δήλωσε ο Hu Yiqiang, επικεφαλής του σταθμού Wujiashan.

Στις 9 Μαΐου 2020, η Wuhan εγκαινίασε το πρώτο της ειδικό τρένο για τη μεταφορά υλικού πρόληψης επιδημιών, αναχωρώντας για το Βελιγράδι της Σερβίας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *