Η κινεζική μάρκα ποτών TingHua δημιουργεί πολυαισθητηριακή εμπειρία γευσιγνωσίας baijiu

Η κινεζική εταιρεία παραγωγής ποτών TingHua, που εδρεύει στην πόλη Yibin της επαρχίας Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, παρουσίασε πρόσφατα το νέο της προϊόν TingHua baijiu (ένα είδος κινέζικου ποτού), το οποίο χαρακτηρίζεται από μια μοναδική γευστική εμπειρία πέντε βημάτων.

Σύμφωνα με τον Zhang Xuefeng, πρόεδρο της Qinghai Spring Medicinal Resources Technology Co., Ltd. (Qinghai Spring) και επικεφαλής σχεδιαστή του TingHua baijiu, το ποτό σηματοδοτεί μια σημαντική ανακάλυψη της παραδοσιακής κινεζικής τεχνικής παρασκευής ποτών, βελτιώνοντας τόσο τη γεύση όσο και το αξία του ποτού.

Η γευστική εμπειρία πέντε βημάτων του TingHua baijiu προσθέτει δύο επιπλέον βήματα ακρόασης και καύσης στην κανονική εμπειρία τριών βημάτων που περιλαμβάνει παρατήρηση, όσφρηση και γεύση. Παρουσίασε επίσης ειδικά σχεδιασμένα σετ κρασιών για να καθοδηγήσουν τους καταναλωτές στην πολυαισθητηριακή εμπειρία.

«Μπορείς να καταλάβεις αν το baijiu είναι καλό ακούγοντάς το», είπε ο Zhang, εξηγώντας ότι στην αρχαία Κίνα, οι άνθρωποι που φτιάχνουν baijiu άκουγαν τον ήχο των φυσαλίδων που σκάνε για να κρίνουν αν το ποτό παρασκευάζεται καλά.

Ο λόγος για τον οποίο το TingHua περιλαμβάνει την τεχνική καύσης στη γευστική του εμπειρία είναι επειδή το baijiu διαφορετικών ποιοτήτων μπορεί να φαίνεται διαφορετικό, να μυρίζει διαφορετικά και να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες μετά το κάψιμο, οπότε το TingHua baijiu παραμένει μια ευχάριστη φρουτώδης μυρωδιά.

Η γευστική εμπειρία πέντε βημάτων είναι κατάλληλη για το TingHua baijiu, επειδή προστέθηκαν περισσότερες γεύσεις στο ποτό σε σύγκριση με τα περισσότερα είδη παραδοσιακού baijiu, επιτρέποντας στους καταναλωτές να αισθανθούν το άρωμά του, σύμφωνα με τον Liu Lingxiao, συν-προγραμματιστή του TingHua baijiu και αναπληρωτή γενικό διευθυντή της Qinghai.

«Η εφαρμογή νέων τεχνικών παρασκευής επιτρέπει επίσης στο TingHua baijiu να έχει μια καταπραϋντική και αναζωογονητική γεύση που φέρνει μια άνετη αίσθηση», πρόσθεσε ο Liu.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *