Η Κίνα είναι πολύ σημαντική για τη Χιλή

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο, ειδικά στην Κίνα, ότι παρόλο που η Χιλή είναι μια μικρή χώρα στο τέλος της Νότιας Αμερικής και του κόσμου, είναι πολύ κοντά στην Κίνα», δήλωσε ο Luis Schmidt Montes, Πρέσβης της Χιλής στην Κίνα, σε συνέντευξή του.

Τώρα, η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο… αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είπε ο Luis Schmidt Montes κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας της Χιλής που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Χιλής στην Κίνα.

Η Εβδομάδα της Χιλής είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική εκδήλωση που έχει η Χιλή στην Κίνα, σύμφωνα με τη Natalia Cortes, Επίτροπο Εμπορίου της ProChile Beijing.

Η Εβδομάδα της Χιλής πραγματοποιείται στο Πεκίνο και τη Σαγκάη εδώ και 6 χρόνια με διαδικτυακές και δια ζώσης δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Καλύπτοντας το εμπόριο, τις επενδύσεις, την οικονομική ανάπτυξη, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες, η Εβδομάδα της Χιλής στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της φιλίας, στην προώθηση της συνεργασίας στους τομείς του εμπορίου και των επενδύσεων, καθώς και στην περαιτέρω υλοποίηση των βαθιών πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών .


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *