Η Huawei δωρίζει tablet στους νικητές του διαγωνισμού της UNESCO στο Μπαγκλαντές

Ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός Huawei δώρισε tablet στους νικητές ενός διαγωνισμού που διοργανώθηκε από τον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) στο Μπαγκλαντές με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών 2021.

Δάσκαλοι διαφορετικού υπόβαθρου συμμετείχαν στον διαγωνισμό παρουσιάζοντας τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους για να αντιμετωπίσουν τους δύσκολους καιρούς της πανδημίας COVID-19 μέσω βίντεο.

Από τις υποβολές, 20 δάσκαλοι επιλέχθηκαν ως νικητές αυτού του διαγωνισμού και όλοι τους βραβεύτηκαν με τα tablet που δώρισε η Huawei σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Εθνική Ακαδημία Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Zhang Zhengjun, διευθύνων σύμβουλος της Huawei Technologies (Bangladesh) Ltd, μίλησε για τις προκλήσεις που πέρασαν οι εκπαιδευτικοί του Μπαγκλαντές κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πώς διάφοροι οργανισμοί όπως η Huawei παρενέβησαν για να διευκολύνουν τη μάθηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η Beatrice Kaldun, επικεφαλής του γραφείου και εκπρόσωπος της UNESCO στο Μπαγκλαντές, επανέλαβε τις απόψεις του CEO της Huawei.

Είπε ότι οι δάσκαλοι πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην αναβίωση του εκπαιδευτικού συστήματος στη μετά την πανδημία εποχή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *