Εγκαινιάστηκε το κέντρο ανάπτυξης νέας τεχνολογίας της FAW-Volkswagen

Το νέο κέντρο ανάπτυξης τεχνολογίας της FAW-Volkswagen Automotive Co., Ltd. εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα στο Changchun, πρωτεύουσα της επαρχίας Jilin της βορειοανατολικής Κίνας.

Με επιφάνεια άνω των 70.000 τετραγωνικών μέτρων, το Νέο Κέντρο Ανάπτυξης (NDC) της FAW-Volkswagen στοχεύει να ενισχύσει την ικανότητα καινοτομίας και Ε&Α της FAW-Volkswagen και να βοηθήσει στην επιτάχυνση του ρυθμού της εταιρείας στον ηλεκτρικό και ψηφιακό μετασχηματισμό, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το έργο NDC με συνολική επένδυση που υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο γιουάν (περίπου 155 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) αποτελείται από κέντρα δοκιμών κατανάλωσης και εκπομπών ενέργειας οχημάτων, συστήματα οδήγησης, εξαρτήματα αμαξώματος οχήματος, ασφάλεια οχημάτων-σύγκρουση και έξυπνο σύστημα φωτισμού, καθώς και ένα εργαστήριο δοκιμαστικής παραγωγής και δοκιμής οχημάτων νέας ενέργειας.

Η FAW-Volkswagen είναι μια κοινοπραξία επιβατικών αυτοκινήτων μεταξύ της China FAW Group Co., Ltd., και της Volkswagen AG. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και διαθέτει πέντε βάσεις παραγωγής στην Κίνα. Οι πωλήσεις της έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια μονάδες από την ίδρυσή της.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *