Το εξωτερικό εμπόριο της Shaanxi σημείωσε ρεκόρ την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου

Το εξωτερικό εμπόριο της επαρχίας Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας αυξήθηκε κατά 26,5% σε πάνω από 390,1 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 61 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) τον Ιανουάριο-Οκτώβριο φέτος, σύμφωνα με τις τοπικές τελωνειακές αρχές.

Ο αριθμός του εξωτερικού εμπορίου της επαρχίας έχει υπερβεί το σύνολο του περασμένου έτους, σύμφωνα με τα τελωνεία της πρωτεύουσας της επαρχίας Xi’an.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, οι εξαγωγές της επαρχίας ανήλθαν σε 209,17 δισεκατομμύρια γιουάν, αυξημένες κατά 33,9% σε ετήσια βάση, ενώ οι εισαγωγές της αυξήθηκαν κατά 19% σε σχεδόν 180,98 δισεκατομμύρια γιουάν.

Οι εξαγωγές των μηχανικών και ηλεκτρικών προϊόντων της Shaanxi αυξήθηκαν κατά 37,2% σε περίπου 189 δισεκατομμύρια γιουάν, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 90,8% του συνόλου της επαρχίας.

Το Shaanxi έκανε εμπορικές σχέσεις με χώρες κατά μήκος του Belt and Road κατά τη διάρκεια της περιόδου, καταγράφοντας συνολικό εμπόριο άνω των 65 δισεκατομμυρίων γιουάν με αυτές τις χώρες, αυξημένο κατά 29,1% από έτος σε έτος.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.