Συνάντηση προώθησης του χειμερινού τουρισμού 2021 πραγματοποιήθηκε στο Heilongjiang

Ο δείκτης ανάπτυξης της βιομηχανίας του τουρισμού του πάγου China Heilongjiang και η συνάντηση προώθησης του χειμερινού τουρισμού 2021 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Σαγκάη της ανατολικής Κίνας.

Προσκεκλημένοι ήταν περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης που συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση για να κάνουν ένα ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων του πάγου και του χιονιού.

Στην εκδήλωση, κυκλοφόρησε επίσημα η έκθεση δείκτης της ανάπτυξης της βιομηχανίας τουρισμού πάγου και χιονιού China Heilongjiang και η έκθεση δεδομένων τουρισμού Heilongjiang (2021). Το Επαρχιακό Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού Heilongjiang, μαζί με το Harbin, το Mudanjiang, το Daqing, το Yichun και άλλες πόλεις και περιοχές, παρουσίασαν αντίστοιχα τις δικές τους χαρακτηριστικές διαδρομές χειμερινού τουρισμού.

Ως ο πρώτος δείκτης θεματικού τουρισμού σε επαρχιακό επίπεδο της Κίνας, ο δείκτης ανάπτυξης της βιομηχανίας τουρισμού πάγου και χιονιού στην Κίνα o China Heilongjiang έδειξε ότι η περιοχή Heilongjiang είναι μια από τις επαρχίες με την πιο υψηλή κουλτούρα και φυσικούς πόρους στον πάγο και το χιόνι στην Κίνα και διαθέτει πλούσια ποικιλία υφιστάμενων τουριστικών προϊόντων πάγου και χιονιού. Η περιοχή έχει σχετικά υψηλή συγκέντρωση σημαντικών τουριστικών προορισμών για πάγο και χιόνι, που μπορεί να προσφέρει μια πιο βαθιά εμπειρία θέασης και παιχνιδιού στους τουρίστες.

Η αναφορά των δεδομένων του τουρισμού του Heilongjiang διερευνά κυρίως την τάση της τουριστικής αγοράς στη περιοχή Heilongjiang στη μετα-επιδημική εποχή και παρέχει πληροφορίες για τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά των τουριστών στην Heilongjiang, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ισχυρή βάση για την προώθηση του τουρισμού στον πάγο και το χιόνι στην επαρχία. Εξάλλου, η έκθεση αποκαλύπτει επίσης, ότι η τουριστική ανάκαμψη της επαρχίας έχει ήδη εισέλθει σε ένα ολοκαίνουργιο στάδιο ανάπτυξης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού από το Επαρχιακό Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Heilongjiang και την Υπηρεσία Οικονομικών Πληροφοριών της Κίνας (CEIS) του ειδησεογραφικού πρακτορείου Xinhua.

Φέτος τον χειμώνα, η Heilongjiang έχει λανσάρει τρία κύρια θεματικά προϊόντα για τον τουρισμό πάγου και χιονιού, 148 τουριστικούς προορισμούς για πάγο και χιόνι, πέντε τουριστικές πόλεις για πάγο και χιόνι, έξι τουριστικές διαδρομές στον πάγο και το χιόνι και 15 προορισμούς που πρέπει ο κάθε επισκέπτης να δει στον χειμερινό τουρισμό, προσφέροντας στους τουρίστες μια πανδαισία εκδρομών με πάγο και χιόνι.


BRInfo

One thought on “Συνάντηση προώθησης του χειμερινού τουρισμού 2021 πραγματοποιήθηκε στο Heilongjiang

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *