Οι παραγωγοί γαλακτοκομικών της Πολωνίας επιλέγουν την εικονική παρουσία στο CIIE

Το τρέχον τέταρτο κύμα της πανδημίας COVID-19 εμπόδισε πολλούς διεθνείς εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην China International Import Expo (CIIE) που ολοκληρώθηκε στη Σαγκάη της Κίνας, την Τετάρτη, αλλά οι διοργανωτές φρόντισαν να παρέχουν μια εικονική πλατφόρμα για όλους τους ενδιαφερόμενους εκθέτες.

Το Πολωνικό Επιμελητήριο Γάλακτος (PIM), ο μεγαλύτερος οργανισμός της γαλακτοβιομηχανίας της χώρας, αποφάσισε να «γίνει εικονικό» παρουσιάζοντας διαδικτυακά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων των μελών του, που κυμαίνονται από γάλα UHT (υπερυψηλής θερμοκρασίας) και γάλα σε σκόνη έως μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και τυριών.

«Οι διοργανωτές των μεγάλων εμπορικών εκθέσεων της Κίνας ως CIIE έχουν προσαρμοστεί πολύ αποτελεσματικά στις νέες συνθήκες και δυσκολίες για τους ξένους εκθέτες», δήλωσε στο Xinhua η Agnieszka Maliszewska, διευθύντρια της PIM.

Το πολωνικό γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι εδώ και καιρό παρόντα στα ράφια των κινεζικών καταστημάτων και έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλή στους καταναλωτές εκεί. Η Maliszewska αποδίδει αυτή την επιτυχία στην κορυφαία ποιότητα του πολωνικού γάλακτος. «Αυτό που τονίζω πάντα είναι ότι τα προϊόντα μας παράγονται από γάλα υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και φτιαγμένα με μεράκι».

«Τα πολωνικά γαλακτοκομικά προϊόντα γίνονται όλο και πιο αναγνωρίσιμα στην κινεζική αγορά, κυρίως λόγω της αφοσίωσης και της τεχνογνωσίας της PIM», είπε.

«Παρά την πανδημία του κορωνοϊού, οι εξαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων της Πολωνίας στην Κίνα αυξήθηκαν το 2020 και αυξήθηκαν περαιτέρω φέτος».

Η Maliszewska έδωσε τα εύσημα στο China Railway Express (CRE) για την «επαγγελματική» υπηρεσία μεταφοράς εμπορευμάτων μεταξύ Πολωνίας και Κίνας. «Γνωρίζω ότι οι πολωνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων μας, χρησιμοποιούν σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές, οι οποίες είναι γρήγορες και ασφαλείς», είπε. “Περισσότερες εταιρείες μέλη του PIM θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης του CRE, που το συνιστώ.”


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *