Οι εκθέσεις ενισχύουν την ανάπτυξη των ΜΜΕ και των σχετικών βιομηχανιών

Η 14η Έκθεση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (Yulin·China) και η 12η China (Yulin) Έκθεση Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής ξεκίνησαν στις 12 Νοεμβρίου στο Yulin, μια πόλη σε επίπεδο νομού στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας, ενίσχυσαν την ανάπτυξη μικρών και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και συναφών βιομηχανιών.

Το SMEs Expo εστιάζει σε βιομηχανίες όπως η μεταποίηση, η μεγάλη υγεία, το εμπόριο και η εφοδιαστική, η στέγαση και τα αυτοκίνητα κ.λπ., και διαθέτει επτά εκθεσιακούς χώρους. Η Έκθεση Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) εστιάζει στο TCM και στα μπαχαρικά. Και οι δύο εκθέσεις στοχεύουν στην προώθηση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης συναφών βιομηχανιών.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, κατά τη διάρκεια του Expos, υπογράφηκαν 35 έργα με συνολική επένδυση 51,879 δισεκατομμυρίων γιουάν, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου με επένδυση άνω των 10 δισεκατομμυρίων γιουάν και 17 έργων με επένδυση άνω του ενός δισεκατομμυρίου γιουάν το καθένα, που αφορούν μηχανήματα μεταποίηση, νέα υλικά, κλωστοϋφαντουργία και ένδυση, ηλεκτρονικές πληροφορίες, εμπόριο και logistics, μεγάλη υγεία, πολιτισμό και τουρισμό και άλλες βασικές βιομηχανίες.

Οι ΜΜΕ στο Yulin αναπτύχθηκαν γρήγορα μετά τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα, καθιστώντας την πόλη μια εθνική διάσημη πόλη για τις ΜΜΕ, καθώς και μια πρωτεύουσα για τα φάρμακα και μια πρωτεύουσα μπαχαρικών στη νότια Κίνα, δήλωσε ο Mo Hua, επικεφαλής του κόμματος του Yulin.

Από το 2004, 13 συνεδρίες του SMEs Expo και 11 συνεδρίες του TCM Expo έχουν πραγματοποιηθεί στο Yulin, και μετά από 17 χρόνια καλλιέργειας, οι Expos έχουν γίνει εκθέσεις επωνυμίας με μεγάλη επιρροή στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου Κίνας-ASEAN και σημαντικές πλατφόρμες για την προώθηση την ανάπτυξη των ΜΜΕ, σημείωσε ο Mo.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι επί του παρόντος, η Yulin έχει 82.000 ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων 650 περιττών η καθεμία με ετήσια κύρια επιχειρηματικά έσοδα άνω των 20 εκατομμυρίων γιουάν.

Οι 13 συνεδρίες του SMEs Expo έχουν προσελκύσει αθροιστικά περισσότερους από 16.000 εκθέτες από την έναρξή του το 2004 και οι 11 συνεδρίες του TCM Expo έχουν προσελκύσει περισσότερους από 14.000 εκθέτες από την έναρξή του το 2009. Η Yulin έχει υπογράψει συμβόλαιο με περισσότερες από 40 εταιρίες συνολική επένδυση άνω των 350 δισεκατομμυρίων γιουάν μέσω των αυτών των εκθέσεων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *