Ο τουρκικός καφές αναμένεται να προσελκύσει Κινέζους καταναλωτές στο CIIE

Καθώς η τέταρτη China International Import Expo (CIIE) άνοιξε την Πέμπτη στην ανατολική παράκτια πόλη της χώρας, τη Σαγκάη, μια τουρκική μάρκα ελπίζει ότι περισσότεροι Κινέζοι καταναλωτές θα γευτούν τον νόστιμο τουρκικό καφέ.

Η Arzum, η οποία ιδρύθηκε το 1966, είναι ένας σημαντικός Τούρκος παραγωγός που εξάγει προϊόντα σε 42 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.

Ανάμεσα στις σειρές προϊόντων της εταιρείας που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, ένα διακεκριμένο μηχάνημα θα κάνει μεγάλη κλήρωση, ανακοίνωσε ο Murat Kolbasi, πρόεδρος της Arzum Electrical Home Appliances, στο Xinhua στον εκθεσιακό χώρο στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

«Η κύρια γκάμα προϊόντων που είχε προγραμματιστεί να εισέλθει στην κινεζική αγορά το επόμενο διάστημα και να παρουσιαστεί στην έκθεση θα είναι η τουρκική καφετιέρα», είπε.

Κατά την άποψη του Kolbasi, η κατανάλωση καφέ έχει δει μια τεράστια άνοδο στην Κίνα και η αγορά της χώρας έχει τεράστιες δυνατότητες για τον τουρκικό καφέ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας του Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το 2013.

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε σημαντική ανάπτυξη στην κινεζική αγορά», είπε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το μερίδιο της Τουρκίας θα αυξηθεί εκθετικά με τη βοήθεια της έκθεσης.

Οι ομάδες του Kolbasi εργάζονται επίσης για την παρασκευή τουρκικού καφέ με κόκκους καφέ που καλλιεργούνται στην Κίνα. «Καθώς οι εμπειρίες μας ωριμάζουν, θα αναπτύξουμε και αυτό το κομμάτι της επιχείρησης», είπε.

Η έκθεση θα είναι ο μοχλός για την Arzum για να αναπτύξει νέες επιχειρηματικές σχέσεις με κινεζικές εταιρείες και να προωθήσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, πρόσθεσε.

Η πανδημία, είπε, έχει επιφέρει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής στην Κίνα και οι άνθρωποι άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, μαγειρεύοντας, καθαρίζοντας και κάνοντας διάφορες δουλειές του σπιτιού.

«Έτσι οι Κινέζοι συνειδητοποίησαν μεγάλη αύξηση της ζήτησης για κάθε είδους ηλεκτρικές οικιακές συσκευές», είπε, προσθέτοντας ότι «νομίζουμε ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε αυτές τις απαιτήσεις στην αγορά με τα προϊόντα μας».

Η εταιρεία έχει συμμετάσχει και στα προηγούμενα CIIE. Ξεκίνησε το 2018, η CIIE είναι η πρώτη ειδική έκθεση εισαγωγής στον κόσμο. Σχεδόν 3.000 επιχειρήσεις από 127 χώρες και περιοχές παρακολουθούν το τέταρτο CIIE, το οποίο καλύπτει μια δια ζώσης εκθεσιακή περιοχή 366.000 τετραγωνικών μέτρων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *