Ο Κινέζος αντιπρόεδρος συναντά τον εκτελεστικό πρόεδρο της Jardine Matheson

Ο αντιπρόεδρος της Κίνας Liu He συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Ben Keswick, εκτελεστικό πρόεδρο της Jardine Matheson στο Πεκίνο.

Ο Liu, επίσης μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, δήλωσε ότι η ενίσχυση της ρεαλιστικής οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Βρετανίας είναι προς το συμφέρον των δύο χωρών και των λαών τους και συμβάλλει στην ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας.

Είπε ότι η Κίνα προωθεί αταλάντευτα ένα υψηλό επίπεδο ανοίγματος, δεσμεύεται να παρέχει ένα δίκαιο και ανταγωνιστικό περιβάλλον αγοράς για επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και αντιμετωπίζει ισότιμα ​​τις επιχειρήσεις όλων των τύπων ιδιοκτησίας.

Ο Keswick είπε ότι η Κίνα έχει επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην απάντησή της στην πανδημία COVID-19 και ότι η οικονομία της είναι γεμάτη ζωντάνια.

Η Jardine Matheson αποδίδει μεγάλη σημασία στην κινεζική αγορά και είναι πρόθυμη να συνεχίσει να ενισχύει την επιχειρηματική της ανάπτυξη στην Κίνα, δήλωσε ο Keswick.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *