Η κινεζική πλατφόρμα παράδοσης Dada Nexus συνδυάζεται με το Sam’s Club για μη επανδρωμένη υπηρεσία παράδοσης

Η Dada Nexus Limited, μια πλατφόρμα παράδοσης και λιανικής πώλησης κατ’ απαίτηση εισηγμένη στο Nasdaq με έδρα τη Σαγκάη, δήλωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία Dada Now άρχισε να παρέχει υπηρεσίες μη επανδρωμένης παράδοσης για το Sam’s Club, μια λέσχη αποθήκης μελών της Walmart.

Dada Now και JD. Η Logistics Inc., ο βραχίονας παράδοσης του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου JD.com, προσάρμοσε μη επανδρωμένα οχήματα παράδοσης για το Sam’s Club. Μέχρι στιγμής, δύο τέτοια οχήματα έχουν αναπτυχθεί στην αποθήκη του Sam’s Club στην Disheng South Street στην περιοχή Daxing στο νότιο Πεκίνο, παρέχοντας υπηρεσίες για τη γύρω περιοχή που καλύπτει 3 έως 5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Όταν τα οχήματα φέρνουν προϊόντα σε οικοδομικά τετράγωνα γραφείων και οικιστικές κοινότητες, οι διανομείς Dada είναι υπεύθυνοι για την τελική παράδοση μέσα στα κτίρια στο κατώφλι των πελατών.

Σύμφωνα με το Sam’s Club, η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου της μάρκας λιανικής λιανικής ιδιότητας μέλους high-end αναπτύσσεται ραγδαία και η συνεργασία με το Dada Now αναμένεται να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της παράδοσης.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *