Η κινεζική Geely Auto αρχίζει να πουλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ισραήλ

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Geely Auto Group ξεκίνησε να πουλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ισραήλ μέσω της ισραηλινής αντιπροσωπείας Union Group, ανέφεραν και οι δύο εταιρείες σε εκδήλωση παρουσίασης στο βορειοανατολικό Ισραήλ τη Δευτέρα.

Το μοντέλο ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα πωλείται στο Ισραήλ είναι το compact crossover αυτοκίνητο Geometry C, με μήκος 4,43 μέτρα και μεταξόνιο 2,7 μέτρα.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τυπική αυτονομία 350 km με μπαταρία 53 kWh και μεγάλη αυτονομία 460 km με μπαταρία 70 kWh.

Χρειάζονται τακτικά περίπου 11 ώρες για να φορτιστεί η μπαταρία του οχήματος μεγάλης έκδοσης, ενώ η γρήγορη φόρτιση του 20 έως 80% της μπαταρίας διαρκεί περίπου 42 λεπτά.

Η κανονική φόρτιση της μπαταρίας της τυπικής έκδοσης διαρκεί περίπου 8,5 ώρες, ενώ η γρήγορη φόρτιση διαρκεί περίπου 36 λεπτά.

«Η αγορά αυτοκινήτου του Ισραήλ είναι μια από τις πιο σημαντικές για την εφαρμογή της παγκόσμιας στρατηγικής μας στον τομέα της νέας ενέργειας», δήλωσε ο Song Jun, γενικός διευθυντής της Geely Auto International Sales.

Μιλώντας για την επερχόμενη 30ή επέτειο από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Κίνας και Ισραήλ, ο Song εξέφρασε την ελπίδα του ότι η γόνιμη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών θα συνεχίσει να ευδοκιμεί στο μέλλον.

Η Geely Auto Group, με έδρα το Hangzhou, ιδρύθηκε το 1997 ως θυγατρική του Zhejiang Geely Holding Group.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *