Η έκθεση εισαγωγής της Κίνας προσελκύει σχεδόν 3.000 εκθέτες από 127 έθνη και περιοχές

Σχεδόν 3.000 επιχειρήσεις από 127 χώρες και περιοχές θα παρακολουθήσουν την 4η China International Import Expo (CIIE) που έχει προγραμματιστεί δια ζώσης από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Σαγκάη, δήλωσε ο διοργανωτής την Πέμπτη.

Συνολικά 58 χώρες και τρεις διεθνείς οργανισμοί θα συμμετάσχουν επίσης στη διαδικτυακή έκθεση χωρών κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μεταξύ των οποίων 15 χώρες θα κάνουν το ντεμπούτο τους, δήλωσε ο Sun Chenghai, αναπληρωτής διευθυντής του CIIE Bureau.

Μέσω νέων τεχνολογιών όπως η τρισδιάστατη μοντελοποίηση και οι εικονικές μηχανές, οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στην ψηφιακή αίθουσα για να μάθουν για τα αναπτυξιακά επιτεύγματα, τις ανταγωνιστικές βιομηχανίες, τον πολιτισμό και τον τουρισμό των χωρών που συμμετέχουν, είπε η Sun.

Ο αριθμός των συμμετεχουσών χωρών και των εκθετών ξεπέρασε και τους δύο αυτούς του τρίτου CIIE πέρυσι, είπε η Sun, προσθέτοντας ότι ο εκθεσιακός χώρος δια ζώσης έχει επεκταθεί σε πάνω από 360.000 τετραγωνικά μέτρα.

Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων επιχειρήσεων παγκοσμίως σε διάφορους τομείς όπως τα τρόφιμα, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ηλεκτρική μηχανική, ο ιατρικός εξοπλισμός και τα καλλυντικά αναμένεται να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες τους στην έκθεση. Εν τω μεταξύ, 90 επιχειρήσεις από 33 λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες θα παρευρεθούν επίσης στην εκδήλωση, είπε η Sun.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *