Η 4η Παγκόσμια Συνέλευση Κατασκευής ξεκινά στο Anhui της Κίνας

Το τέταρτο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταποίησης ξεκίνησε την Παρασκευή στο Hefei, πρωτεύουσα της επαρχίας Anhui της ανατολικής Κίνας.

Η τετραήμερη εκδήλωση, με θέμα «Καθοδηγούμενη από την καινοτομία, ψηφιακά εξουσιοδοτημένη: η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής ευθυγραμμισμένη για ανάπτυξη υψηλής ποιότητας», έχει στόχο να προωθήσει την παραγωγή υψηλής ποιότητας και να εμβαθύνει τις ανταλλαγές μεταξύ της Κίνας και του υπόλοιπου κόσμου.

Το συνέδριο, που καλύπτει μια έκταση άνω των 43.000 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διάφορα βιομηχανικά σεμινάρια, εκδηλώσεις επαγγελματικού matchmaking και εκθέσεις οχημάτων νέας ενέργειας, έξυπνης κατασκευής, και εισαγόμενων προϊόντων.

Προσέλκυσε 800 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων ξένων διπλωματών, αξιωματούχων σχετικών διεθνών οργανισμών και ανώτερων στελεχών από εταιρείες του Global Fortune 500, σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.

Ως επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, η Δημοκρατία της Κορέας έχει δημιουργήσει ένα εθνικό περίπτερο στο συνέδριο και έχει προγραμματιστεί να οργανώσει μια σειρά από δραστηριότητες συνεργασίας και ανταλλαγής.

Η συνέλευση προσφέρει μια ευρεία πλατφόρμα για βαθύτερη συνεργασία στην παγκόσμια παραγωγή και τη βιώσιμη ανάπτυξη, δήλωσε ο Christian Wulff, παγκόσμιος πρόεδρος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Η συνέλευση εστιάζει σε τάσεις αιχμής, παρουσιάζει αναπτυξιακά επιτεύγματα και διερευνά ένα νέο μονοπάτι παραγωγής υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τις ανάγκες της τρέχουσας κατάστασης, δήλωσε ο Xin Guobin, υφυπουργός βιομηχανίας και τεχνολογίας πληροφοριών, προσθέτοντας ότι θα διαδραματίσει θετικό ρόλο στην προώθηση της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης της μεταποίησης.

Συνολικά 1.752 έργα με επενδύσεις 1,8 τρισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 282 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) υπογράφηκαν στις προηγούμενες τρεις συμβάσεις, εκ των οποίων πάνω από το 80% είχε ξεκινήσει την κατασκευή μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2021.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *