Έργα αξίας 91,1 δις δολαρίων υπογράφηκαν στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παραγωγής

Συνολικά 703 έργα, με συνολική επένδυση 582,18 δις γιουάν (περίπου 91,1 δις δολάρια ΗΠΑ), υπογράφηκαν στο τέταρτο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταποίησης που πραγματοποιήθηκε στο Hefei, πρωτεύουσα της επαρχίας Anhui της ανατολικής Κίνας.

Η τετραήμερη εκδήλωση, με θέμα «Καθοδηγούμενη από την καινοτομία, ψηφιακά εξουσιοδοτημένη: η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής ευθυγραμμισμένη για ανάπτυξη υψηλής ποιότητας», έχει στόχο να προωθήσει την παραγωγή υψηλής ποιότητας και να εμβαθύνει τις ανταλλαγές μεταξύ της Κίνας και του υπόλοιπου κόσμου.

Μεταξύ των έργων που υπογράφηκαν στη σύμβαση, υπάρχουν 656 έργα μεταποίησης με επένδυση 533,49 δις γιουάν. Συνολικά υπογράφηκαν 167 έργα με κάθε επένδυση άνω του 1 δις γιουάν και επτά έργα αξίας άνω των 10 δις γιουάν το καθένα.

Εξήντα έξι νέα ενεργειακά έργα στους τομείς των οχημάτων νέας ενέργειας και των μπαταριών ισχύος, καθώς και 87 έργα τεχνολογίας πληροφοριών, υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με επένδυση 146,37 δις γιουάν και 91,73 δις γιουάν αντίστοιχα.

Το συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου online και δια ζώσης, συγκέντρωσε περίπου 1.400 εκπροσώπους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων ξένων διπλωματών, αξιωματούχων σχετικών διεθνών οργανισμών και ανώτερων στελεχών από εταιρείες του Global Fortune 500, σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *