Αντίστροφη μέτρηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Στις 27 Οκτωβρίου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση των 100 ημερών για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Στις 4 Φεβρουαρίου 2022 θα ξεκινήσουν οι 24οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Πεκίνο.

Το Πεκίνο θα γίνει η πρώτη Ολυμπιακή πόλη στην ιστορία που θα φιλοξενήσει τόσο τους Θερινούς όσο και τους Χειμερινούς Αγώνες.

Υπεύθυνοι από την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου ότι η Κίνα συνεργάστηκε στενά με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή για την πλήρη εφαρμογή της ιδέας των πράσινων, κοινών, ανοιχτών και καθαρών Ολυμπιακών Αγώνων και για να συντονίσει τις προσπάθειες για την πρόληψη και τον έλεγχο των επιδημιών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, και ότι όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στο σωστό στάδιο. Το Χειμερινό Ολυμπιακό Χωριό θα ανοίξει επίσημα στις 27 Ιανουαρίου του επόμενου έτους για να υποδεχθεί αθλητές από όλο τον κόσμο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *